Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: чытанне ford focus 1.8 dci delfhi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293

чытанне ford focus 1.8 dci delfhi

бонджорно усім варта прачытаць, і, магчыма, нават пісаць у паслядоўны ford focus 1.8 dci delfhi,паколькі ў мяне ніколі не робяць гэтыя машыны я магу чытаць і пісаць спакойна ў паслядоўны ці есць нейкія меры засцярогі?тып кадоўкі фарсунак і г. д. іншае справа ад схема падлучэння я бачу, што ў блоку кіравання рухавіка і для кіравання фарсунак,але есць два экю асобна або і усе гэта інтэгравана ў адну??дзякуй........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    хлопцы, блокі кіравання, два кіравання рухавіка кіраванне ўпырску дызельнага паліва і апошняга' няспраўны??sirovina, як правіла, ці не ronbono калі-небудзь??вы можаце адкрыць, каб кантраляваць або шкоду?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    я гэтыя машыны не ведаю, колькі іх у мяне зроблены, і ўсе паслядоўныя,не маюць праблем, як правіла,
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    я гэтыя машыны не ведаю, колькі іх у мяне зроблены, і ўсе паслядоўныя,не маюць праблем, як правіла,
    прывітанне падарвацца або я спрабаваў прачытаць gallov2 клон, але нічога не чытае!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    вы зрабілі працэдуру, якая кажа вам,што трэба, каб уключыць рэжым чытання,тэст pi? толькі часам бывае, што не адкрываюць ей rel? сувязі,паглядзець, што, калі ідзе размова, для чытання вы павінны пачуць гукавы сігнал
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    я раблю ecu id потым кажа мне : " выключыце запальванне вы бачыце зяленую лінію, якая ідзе вельмі хутка, потым кажа мне : " уключыце запальванне, але нічога! ці спрабавалі некалькі разоў, потым або выпускаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    зніжае pull-up і пакладзеце vel мінімальны, раю табе зняць вентылятары, так як пачынаюцца, так і на чытанне і на запіс.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў voglioimparare Visualizza Messaggio
    зніжае pull-up і пакладзеце vel мінімальны, раю табе зняць вентылятары, так як пачынаюцца, так і на чытанне і на запіс.
    добры дзень!!!!!
    што значыць, зніжае pull-up і mtti vel да мінімуму прабачце і дзякуй!!

хлопцы, у мяне пытанне, а ці можна, зрабіўшы няправільнае адлюстраванне, то есць, напрыклад, ціску ў рампы машына едзе ў recovery, можа быць, на тыдзень, заўседы ў іншую, і ніколі не магчыма??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    як правіла, парытэт? умоў, cio? тэмпература і "нагрузка на рухавік", калі ? зроблена дрэнна карта павінна ісці заўседы ў recovery... пошце карту, на пытанне інакш ? трохі цяжка дапамагчы вам.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    прывітанне dvdtuning,на жаль, спрабаваў прачытаць певень v2, але я не магу, не ведаю чаму!!а я таксама думаю, што калі праблема ў карце гэта будзе заўседы.....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •