прывітанне ўсім, я павінен супаставіць гэты аўтамабіль, але ў гала nn мяне ад ka 1.3 або спрабаваў прачытаць, cn паняцці 1.3 закон, але таму, а мне пісаць, я хацеў бы ведаць, калі c'? чынам, x не змяшчайце d чытаю, у bdm
прывітанне ўсім, я павінен супаставіць гэты аўтамабіль, але ў гала nn мяне ад ka 1.3 або спрабаваў прачытаць, cn паняцці 1.3 закон, але таму, а мне пісаць, я хацеў бы ведаць, калі c'? чынам, x не змяшчайце d чытаю, у bdm
Прапаную зрабіць гэта ў BDM, гэта займае 30 секунд, адкрыць яе..
Калі вам дрэнна ў пісанне вы страціце нашмат больш? час паставіць яго на месца.
Працуе ў бяспецы!!
дзякуй x саветам, але kiedevo см яшчэ не раз робяць інструмент ford 1.3? чорт вазьмі, яны робяць аўтамабілі і зьбіраюць рухавікі fiat, а таксама на mustang паміж крыху
кпп, але ў мяне 50
у v50 не c'? у спісе Ка з 6f3, вы можаце паспрабаваць іншыя пратаколы punto/idea/dobl? і інш., лічыць, што на некаторыя з гэтых, не ? можна чытаць, але толькі запіс, у канчатковым рахунку, савет ? тое, што вы далі альфа : загана ў bdm
хоць я знайшоў усе цяжкасці? каб адкрыць гэтыя ecu , у асноўным, новыя mj8 пракляты сон.... з bosch усе добра, замест таго, каб...
таксама, я прапаную зрабіць гэта ў bdm займае 2 хвіліны адкрыць esei упэўнены, што не ідзе ў блок.
ок, дзякуй усім, ці спрабаваў гэта зрабіць у bdm, але c'? праблема nn адкрывае пратаколы цяпер ведаю, калі ? праблема dell gallo ці мой кампутар цы ? засмечаны вірусамі
Ці, можа быць, у вас есць праблемы з інтэрфейсам, з-за якасці? інструмент..
не думаю xk? ne або прачытаць розныя bdm на самай справе ці дадзена na прыгожы адфарматаваны зараз ідзе вялікі