Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    262

Пытанне, які капіюецца з ўзору EDC7 Daf

Прывітанне Рага , я кланаваная, блокам кіравання EDC7 на Daf cf , блок кіравання ў зыходнае палова мае праблемы з адным побач фарсунак 4/5/6 , пасля чытання арыгінальным блокам кіравання з Galletto 2 у BDM я напісаў, блок кіравання, роўна гняздо пад знос , пасля ўстаноўкі аўтамабіль пойдзе ў ход пры першым запуску і працуе выдатна , пасля некалькіх хвілін працы выключаю рухавік , на наступны дзень перазагрузка аўтамабіль, але рухавік не запускаецца , раблю дыягназ, але блок кіравання EDC не размаўляе , а затым адключыце блок кіравання , думаючы, што там была праблема ў ****llo праграмавання, але, да майго здзіўлення, не маеце зносіны больш? таксама ў BDM.

У вас есць ідэя, можа быць пасьпяховай ??

.
    Горадзе
    Мульты-цытата
    Паведаміць пра
    .

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    верагодна, у вас ўзніклі праблемы з электрычным, што вы будзеце спальваць блокі кіравання..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56
    альбо блок кіравання прынята dem было менавіта тое праблемы? - гэта значыць, як раз не з'яўляюцца яшчэ аўтамабіль?
    raziel77[nospam]******. it

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Добры дзень, вы можаце падключыць дыягностыку непасрэдна на pin out грэбень ecu, пакінуўшы яе падключанай да аўтамабіля прадказаць, калі мае зносіны, каб убачыць, калі гэта была праблема, ад грэбня да кабіне . Мне ? здаралася шмат разоў, што ад раздыма дыягностыкі nn comunicasse адзін ecu, як рухавік, што падвеска або ABS, і шмат гадзін, бывае, што спыняецца нейкі кабель завод, дзе вы ствараеце крывую, якая раскручваецца, калі ўстаеш у кабіну . І нават пу? ісці ў масы Я ? поспех на stralis. Што і прыйшлі ў рух, я падняў каюты x праверыць, што і калі я riabbassato (прыкладна 1 хвіліну), не ? pi? зламаўся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    262
    Думаю, што гэта праблема ў мяне на мой інтэрфейс, а таксама адкрыўшы эбу ? пашкоджаны, то, ва ўсякім выпадку, падлучыўшы эбу новы і programmandola, як з дома маці транспартны сродак не мае pi? не меў ніякіх праблем.
    З павагай

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    Я яшчэ не паспеў прачытаць гэтыя ecu з bdm, я 3 Iveco, што ў майстэрні мы замянілі, але ці я памыляюся, да alimentarle да школы або c'? што-то не так у маім bdm....
    Ці можаце вы сказаць мне, што пін-код, які вы выкарыстоўвалі, каб накарміць вас і які порт bdm вы выкарыстоўвалі? што далей з schedino marelli або што-то пад з schedino bosch?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    262
    Citazione Першапачаткова Напісаў jared_poe Visualizza Messaggio
    Я яшчэ не паспеў прачытаць гэтыя ecu з bdm, я 3 Iveco, што ў майстэрні мы замянілі, але ці я памыляюся, да alimentarle да школы або c'? што-то не так у маім bdm....
    Ці можаце вы сказаць мне, што пін-код, які вы выкарыстоўвалі, каб накарміць вас і які порт bdm вы выкарыстоўвалі? што далей з schedino marelli або што-то пад з schedino bosch?
    Я выкарыстаў BDM del Galletto 2 , з schedino Marelli блок кіравання ў пытанне мае дзве дзверы, BDM , я ці выкарыстоўваецца на баку падлучэння эбу.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Якая вэрсія ў цябе пеўнік?мяне гэта не працуе, bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    262
    Citazione Першапачаткова Напісаў jared_poe Visualizza Messaggio
    Якая вэрсія ў цябе пеўнік?мяне гэта не працуе, bdm
    Версія 48

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Але тое, арыгінал або клон? Я тыя чорны, 3 святлодыеда, і калі я адкрываю праграмы мне кажа, што прашыўка ? 84

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •