Прывітанне, хлопцы , я задаць вам пытанне , у мяне есць кліент з 500 2013 з ecu новы ,не хацелі б паставіць modulino на педаль акселератара , я не ведаю, што скажы, чаму я супраць гэтых aggeggini, я хацеў бы саветаў ад вас, што рабіць ,дзякуй вялікі
Прывітанне, хлопцы , я задаць вам пытанне , у мяне есць кліент з 500 2013 з ecu новы ,не хацелі б паставіць modulino на педаль акселератара , я не ведаю, што скажы, чаму я супраць гэтых aggeggini, я хацеў бы саветаў ад вас, што рабіць ,дзякуй вялікі
я за remap не прымаю гэтых дадатковых модуляў, у тым ліку і ад Цябе, прывеў, як карта вырашылі ўмяшацца ў адпаведнасці з патрабаванні, і калі пакінуць dpf....
педаль акселератара ? занадта важна для бяспекі аўтамабіля, рэкамендую не выкарыстоўваць гэтыя "рэчы."
Не, можа быць, я не растлумачыў , аўтамабіль і бензін і не мантуе ne 8 ne 5, але не ECU
IMG_2195.jpg.jpg queIMG_2195.jpg.jpgен і ecu
мантуе раздымаў bosch упэўнены, што-то новае!!!!!
і magneti marelli не я, і ніколі не здаралася, гэтыя ecu яшчэ, але і адрозніваецца ад іншых marelli, па меншай меры, cos? здаецца, але я не ведаю, што можа быць, з, што пратакол прачытаць!!!!!