Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    4

Стварэнне выбуху на edc16c39 jtdm

Прывітанне ўсім, я заяўляю адразу, што менш, чым навічок, я, страсаючы трохі карту маей машыны ў дарэмнай надзеі пачаць, каб зразумець прынцып працы і прынцып, з якім у далекім будучыні пайсці дзейнічаць параметрах.
    А girovagavo паміж рознымі " карты dcm мне прапануе( эбу ? адзін edc16c39 573-121 альфа-міф jtdm), я адкрыў карту, якую ен называе ціску turbo аб'ектыўнага #1, і я заўважыў, што да 13% нагрузкі ціск турбіны ? адмоўнае, па зразумелых прычынах, у гэты момант я падумаў: а калі, напрыклад, ад 2000rpm у той impostassi станоўчае ціск таксама трохі скажам 100 200 мбар, такім чынам, што турбіна застаецца загрузіць і адкрыць, закрыць, даведка ў спартыўную б свайго роду эфект выбуху? Як, напрыклад? паменшыць turbolag?
    Калі ласка, не bastonarmi адразу ж, калі я напісаў corbelleria, але калі не, прашу вас...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    не існуе ціскам негатыўных...
    вам блытаць карты...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    4
    Ммм, я бачу, растлумачце, напрыклад: пра / мін : 3000 load 6% кошту 850, гэта значэнне не павінна быць вынікам атмасферны ціск+ціск турбо?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    ? толькі адно значэнне...
    есць і іншыя карты, якія рэгулююць геаметрыю,
    таму я паўтараю, што нават у decellerazione вы не адмоўныя значэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    А alfajtd могуць заўседы станоўчыя значэння...то, па мне, можа быць, на дызель не ведаю, калі служанка будзе x? заўседы рабіць тэст х см. калі вы не можаце...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    есць і іншыя разгледзець, акрамя ціску turbo для стварэння (bang) стратэгія анты-лаг . Не забывайце, фізікі, калі прыбраць газ, як вы думаеце, трымаць ціск??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Анты Лаг на дызель? тут выраджаецца. Адзіны спосаб, каб гэта зрабіць, было б змантаваць з турбонаддувом фіксаванай геаметрыі-й? адзін аб'емны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    не, вы маглі б зрабіць ... як на бензін , але, адкладаючы гэта занятак час ўпырску на выпуск і даючы дызель , але толькі ў тэарэтычнай вуліцы , так што спальванне відаў мала працы, прымаючы нагрузкі turbo , але вынікам будзе шэраг трагічных курились белыя смярдзючыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў faberecu Visualizza Messaggio
    не, вы маглі б зрабіць ... як на бензін , але, адкладаючы гэта занятак час ўпырску на выпуск і даючы дызель , але толькі ў тэарэтычнай вуліцы , так што спальванне відаў мала працы, прымаючы нагрузкі turbo , але вынікам будзе шэраг трагічных курились белыя смярдзючыя
    Я сумняваюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    па-мойму, не ? можаце мець выбуху ў трубу, чаму? дызельнае паліва без ціску не выбухае.
    у скіду ціску няма ?.
    доказы відавочныя ce шкоды ў тых рухавікоў, якія чысцяць fap з postiniezioni або з дапамогай ін'екцый непасрэдна ў каналізацыю. мне не здаецца, што яны маюць эфект выбуху.

з бензінам ? інакш, чаму? эфект нават толькі для цяпла і разгрузкі ў пэўных сітуацыях можа знайсці яго.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •