прывітанне,
я павінен ведаць, хто ? лепш?
MPPS 12 пластык або метал
прывітанне,
я павінен ведаць, хто ? лепш?
MPPS 12 пластык або метал
метал!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
дзякуй
якая розніца, c'? сярод пластыка і металу? акрамя таго, вядома, матэрыялаў.
Акрамя таго, калі ў рэкламе не c'? напісаў, калі спытаць?
Таксама quell8 ў кабель c'? хто кажа, што гэта добра. Я то ў скрыню і сыходзіць спадабацца, але, улічваючы, што па-першае, заўседы ў акно, я ? распешчаны другім чытанні.
Кажуць, што лепш, чым з тб празрысты .
І тое, што на чорны кабель, так шкада...
Затым ідуць добра ці дрэнна, ці ўсе вы ведаеце ў выкарыстанні...
каб паглядзець сумяшчальнасць? з рознымі блокамі кіравання? дзе я магу знайсці спіс?
Калі пачне sw націсніце на вокнах (марка і мадэль) вы можаце паглядзець на якіх машынах працуе.
я не ведаў бы адрозненні паміж празрысты з чорным або скрыню з металу або пластмасы....тое, з скрынкай, метал ? добры прадукт?
я не ведаю, калі пу? служыць каму-то, можа быць, хто, як мне было гэтыя сумневы, я купіў MPPS клон гэтых, чорны, заявіў, версіі 12..
Я павінен сказаць, што праграмы вельмі зразумелы, ўстаноўка драйвераў, каб нічога не цяжка (хто навічок)...
спіс аўтамабіляў, на якія я чытаў/пісаў адлюстравання:
-Fiat Stilo 1.9 JTD 115cv, EDC15C7(2004 год)
-Fiat Bravo 1.9 Mjet 120Cv, EDC16C39(2008 год)
-Renault Laguna 1.9 dci 120cv (2003 год) EDC15C2 (або 3, не памятаю зараз)
-Fiat Punto 1.9 JTD 80cv 2 Серыі (тая, фары вузкія і доўгія) павінны быць edc15, яна нават зараз не памятаю)
да гэтага часу ніколі не рабіў пропускі запальвання, (тым часам, do na цертым xD), я павінен сказаць, што " брава " спатрэбілася паўгадзіны, каб прачытаць файл, у той час як іншыя 2 хвілін