Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98

Хлопцы, Дайце Мне Інфармацыю Аб Piasini?

Усім прывітанне, хлопцы, шукаю прылада "танны", што мне як jtag bdm obd, тое, што ўдалося зрабіць аўтамабіль-й? вядомыя, тыпу fiesta 1.6 tdci, 1.5 tdci, або новыя 500 1.3 mjt, так і з 75, што з 95 або 90, не памятаю, мне хацелася таксама, каб пола, гольф, fiat punto першага тыпу, grande punto, opel astra, audi...
    А ўздоўж і папярок, я знайшоў Piasini, але ніхто не кажа аб ы? так, я хацеў бы ведаць, калі ? надзейна, калі ў вас ніколі не было праблем, калі ? стабільная, пішыце ўсе, што есць? што вы ведаеце дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    у piasini ўзнікае на рынку, каб рабіць усе гэтыя ecu скажам яшчэ дэталі, якія іншыя праграмісты не робяць, аўтамабілі ад цябе, згаданых вышэй, не адлюстроўваюцца ў спісе, вы лепш адступіць на іншы інструмент,
    за тое, што я мог бы выкарыстаць гэта сродак добра працуе, недахоп не мае cks вельмі мала працуе, у асноўным, на экскурсійнае і інфармацыі ў дакументах, не заўседы ўсе правільна
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    абмеркаванне перасунута ў раздзел падыходзіць, будзьце ўважлівыя ў наступны раз

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    выбачайце, леандра, я не рабіў адмыслова, я не думаў пра гэта, выбачайце...

legendaryslave, дзякуй, вы былі вельмі добрыя, я appogger? у fg tech... вы ведаеце, калі апошні (fg tech v53) ? сумяшчальны з bdm frame?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12
    thanks for the information, I was looking for them

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •