Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 47
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170

Question Параметры, Адсутныя Ў Autocom 2013 R3

Прывітанне ўсім я хацеў бы даведацца, што робіць мне прыходзяць сумневы, велізарная, але, безумоўна, хто-небудзь з вас ведае, дайце мне адказ pi? certa..............Практычна для скіду fap ў opel corsa або astra першае абнаўленне 2013 r1 c'?ра пункт, у якім вы бачылі, што напісаў, а цяпер на 2013 r3 не c'? pi? ні для аднаго, ні для іншай мадэлі, але калі яны змянілі месца пасля update 2013 r3, функцыянал? скід fap ...????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, многія рэчы былі выдаленыя, таксама шмат кадзіровак і розных прыкладанняў, не заўседы версія + доб. будзе лепш і я заўважыў, у розных tool пасля доб. знізіліся функцый.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, многія рэчы былі выдаленыя, таксама шмат кадзіровак і розных прыкладанняў, не заўседы версія + доб. будзе лепш і я заўважыў, у розных tool пасля доб. знізіліся функцый.
    Зразумеў, але update адпавядае дадання файлаў

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    update-гэта абнаўленне, але, як правіла, дадаць рэчы, і астатнія выдаліце.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    тым не менш ен дыягназ ? n'roses a' палова ciofeca для карэкціроўкі і адаптацыі практычна нічога не робіць, на ўзроўні канкурэнтаў няма параўнання, нават калі ваша цана ? вельмі падобна на тое, што кажу-крычы, вядома,
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    тым не менш ен дыягназ ? n'roses a' палова ciofeca для карэкціроўкі і адаптацыі практычна нічога не робіць, на ўзроўні канкурэнтаў няма параўнання, нават калі ваша цана ? вельмі падобна на тое, што кажу-крычы, вядома,
    Добры дзень, я вам скажу, што для мяне не ? так, з гэтым дыягназам я зрабіў тое, што brain bee touch не f?....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Добры дзень, я вам скажу, што для мяне не ? так, з гэтым дыягназам я зрабіў тое, што brain bee touch не f?....
    вы для свечкі, вершы ідуць, але для іншых рэчаў не хапае шмат функцый, тып выраўноўвання рулявы кропка не будзе паспяховай рэгенерацыі dpf edc16c39, "няма", замена dpf нават, як правіла, не выкарыстоўваў яго ніколі, за тое, што вы павінны прынесці ў пк за выкарыстанне principalmete texa braian bee і lanch зараз, каб што-небудзь з апошняга абнаўлення я выкарыстоўваю, глядзіце, што гэта ? дыягназ ад 3500 еўра, на мой погляд, павінна быць найбольш поўнай, не варта ўсе грошы вось і ўсе, што робіць выдатныя рэчы, я не сумняваюся, але не бачу яго ў поўны вось і ўсе, што потым дыягназ клон ? у памеры ў памеры врі і ? вельмі даступны ? іншы прамовы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    але на самай справе ўсе тыя, ke ведаю ce l .. крычы prendoo іншы тып texa !!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-02-2014 да 17:45
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    вы для свечкі, вершы ідуць, але для іншых рэчаў не хапае шмат функцый, тып выраўноўвання рулявы кропка не будзе паспяховай рэгенерацыі dpf edc16c39, "няма", замена dpf нават, як правіла, не выкарыстоўваў яго ніколі, за тое, што вы павінны прынесці ў пк за выкарыстанне principalmete texa braian bee і lanch зараз, каб што-небудзь з апошняга абнаўлення я выкарыстоўваю, глядзіце, што гэта ? дыягназ ад 3500 еўра, на мой погляд, павінна быць найбольш поўнай, не варта ўсе грошы вось і ўсе, што робіць выдатныя рэчы, я не сумняваюся, але не бачу яго ў поўны вось і ўсе, што потым дыягназ клон ? у памеры ў памеры врі і ? вельмі даступны ? іншы прамовы
    так, я згодны ў тым, што вы кажаце, але думаеце, што ў гэты вечар golf plus 2010 2.0 D 103квт, не сутнасць у ecu рухавіка з brain bee, з delfhi вы ш1

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    так, я згодны ў тым, што вы кажаце, але думаеце, што ў гэты вечар golf plus 2010 2.0 D 103квт, не сутнасць у ecu рухавіка з brain bee, з delfhi вы ш1
    я таксама на coupe' вечар braian bee даваў вельмі мала артыкулаў і dephy прымусіў мяне ўбачыць усе, аднак кожны дыягназ plurimarca заўседы мае плюсы і мінусы, ? бескарысна стаяць і казаць

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •