Усім прывітанне.
Я збіраюся пачаць працаваць на ECU аўтамабіля.
Я заяўляю, што ў мяне невялікая знаемыя з дыягназам, перапрызначэньне, а не пасаду ў галіне рухавікоў.
На дадзены момант у мяне толькі адзін кабель VAG KKL (16pin - USB) апошні SW "перахаднік 16 pin - 6pin" і "перахаднік 16 pin - атакі fiat".
Акрамя таго, я толькі ECM2001.
- Ад таго, што я чытаў на форуме, неабходна адбіраць да файла з пашырэннем ".ori" праграмнае забеспячэнне адрозніваецца ад ECM2001;? я не ведаю, які выкарыстоўваць.
Я хацеў выкарыстаць SW, скажам, падыходзіць трохі для ўсіх аўто і не адзін сезон, калі гэта магчыма. Вы што параіце?
- Я чытаў, што, каб зняць карту з дапамогай ELM327 ці "Пеўнік". Ці магу я выкарыстаць мой VAG KKL ці я павінен абавязкова купляць іншы інтэрфейс?
- ECM2001 ? адным з шматлікіх SW для перапрызначэння. Ne рэкамендацыі і іншыя лепш, ці я магу выкарыстоўваць гэта?
Прабачце, калі падзел ? не той ці я быў незразумелым або нават гэта doamnda ? быў змешчаны ў іншай тэме.
Калі c'? сколкава? калі вы можаце мне адрасаваць праз спасылку, калі есць тэма падобных, якія адказваюць на мае запыты, так? змагу дадаць.
Вялікі дзякуй!!!