Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210

Аднаўленне эбу IAW59FHW303 з "флэш-часткова адменены"

У мяне праблема з эбу

FIAT PUNTO 1200 dc 8V MPI EOBD
    IAW59FHW303 cod. 55181132 (320 Kb)
    Марка/мадэль: PUNTO 1.2 8V MPI EOBD
    Крыніца сілкавання: бензін
    Год: 1999
    OE REF. 1: IAW59F.M3

Я спрабаваў ператварыць блокам кіравання "IAW59F HW303" ў "IAW5AFP3 HW303" і цяпер я, што "эбу з flash-часткова адменены" і калі я ID эбу ? застаўся адзін "IAW59F HW303"

Блок кіравання, першае пытанне быў "riverginata" і я чытання файла карту з MPPS12 файлаў (320 Kb) і дэкадаванне файлаў (304 Kb) і decode.

Цяпер я хацеў бы аднавіць flash man не бачу.

Я зрабіў зрабіў некаторыя спрабавалі з MPPS12, што прымушае мяне рабіць КОД без якіх-небудзь праблем; для? калі я спрабую перапісаць файл карту 320 Kb (тое, што я чытаў пасля verginazione эбу), прыбыцце ў 100% запісу, але MPPS12 мне не закрывае запісу, і дае мне паведамленне пра памылку.
    Калі праверка з дапамогай decode мне заўседы, што "эбу з flash-часткова адменены"
    Я спрабаваў у рэжыме? recovery, але нічога не мяняецца.

Што я магу зрабіць для таго, каб вярнуць на месца flash?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    паспрабуйце ў boot столькі разоў, можаце пісаць увесь файл
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    перш чым ператварыць яго l вы чытаць???
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    паспрабуйце ў boot столькі разоў, можаце пісаць увесь файл
    Таму я чытаю і перапісваць адзін і той жа файл boot. Але я задаю пытанне, калі файл, які я чытаю ў boot ? добра відаць, што ў мяне flash часткова адменена.

Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    перш чым ператварыць яго l вы чытаць???
    Вы (я пісаў вышэй), перш чым спрабаваць ператварыць яго я verginizzato, зрабіў чытанне з MPPS 12 файлаў (320 Kb) і для чытання з Decode (файлы 304 Kb)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Паспрабуйце ў boot, чаму? часам вы не можаце пісаць усе дадзеныя, а ў boot ў вас сістэма запісу розныя, вы можаце пісаць усе flash...

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Так, але торн заўседы на пасаду 4, дзе мне было цікава, калі карту, якую я чытаю ў boot добра перапісаць яго; бачыў, што flash ? часткова адменена пу? цалкам магчыма, што карту, якую я чытаю ў boot не добра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Перапісаць у boot трэба, як чытаў раней файл boot. Цяпер або сродкі прававой абароны файла ложак у boot, каб яго можна было перапісаць ці вы не можаце аднавіць яго, файл-ложак з MPPS не v? добра. Вядома, вы выбралі адзін з 59F з абсталяваннем pi? раздражняе... так, для інфармацыі, што вы спрабавалі ператварыць эбу?

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Вы на самай справе ведаю, што файл ложак з MPPS, пасля спробы запісаць з MPPS, не я ? карысна для аднаўлення эбу.
    На жаль, я не з файла прачытаць у boot гэтага эбу (у рэтраспектыве averei прыйшлося зрабіць чытанне перад спробай пераўтварэння; аднак пераўтварэнні можна рабіць толькі ад 59AF ў 59F, а не наадварот.
    RIoguardo ваша пытанне я выкарыстаў sw Цюнінг vers 5.0, што робіць пераўтварэнне Marelli для Ducati, што я ніколі не спрабаваў.
    Цяпер я не ведае, што я магу зрабіць толькі дзьве спробы, і першы будзе чытаць і пісаць у boot спадзеючыся, што чытанне-гэта добра, або знайсці файл, ложак у boot.
    У гэтым другім выпадку, павінен быць менавіта карту IAW59F.M3? ці пу? спатрэбіцца нават карту прачытаць у boot у IAW59F.M2?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я вам пастараўся б аднавіць зыходны файл. Увагу на пераходы Marelli аўто Marelli, Ducati, мы павінны ісці асцярожнымі выгляд з 59F варта inchiodarle. Не ведаю, што гэта SW "Tuning ver. 5", для curiosit?, не маглі б вы сказаць мне, кампанія-вытворца?

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Ідэя зрабіць пераўтварэнне Marelli для Fiat a Marelli, Ducati, не ? у маіх programmami.
    Кампаніі-вытворцу sw я не магу сказаць, аднак, SW нават не ведаю, што было ў камплекце інтэрфейс, таму што гэтыя sw ne кіраваннем розных версій.
    Ну, цяпер нічога не застаецца, як ісці на пошукі гэтай карты; у чаканні я б спрабавалі паспрабаваць, каб зрабіць чытанне ў boot, а затым перапісаць той жа файл. Саветы па гэтай нагоды?

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •