Прывітанне Рага , у мяне праблема з Ny04, і я не магу выправіць км гэта Fiat Croma , я аддаў бы яму руку ?
Я павінен прымусіць іх 119760, Дзякуй
карціна ? 503.00.109.01.00
51735924
2006 год
Прывітанне Рага , у мяне праблема з Ny04, і я не магу выправіць км гэта Fiat Croma , я аддаў бы яму руку ?
Я павінен прымусіць іх 119760, Дзякуй
карціна ? 503.00.109.01.00
51735924
2006 год
вось табе прывітанне!!!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
тады вы напісалі гэты файл???
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
добры дзень, не маглі б вы растлумачыць, як гэта зрабіць выпраўленне км?у адпаведнасці з ecu ці ен павінен зняць карціну?
залежыць ад таго, што вы павінны змяніць, калі карціна або ecu?
гэтыя апошнія робяць traquillamente з бд з дапамогай спецыяльных інструментаў, залозы чытаю розныя eprom..
мне хацелася зразумець, як выпраўляе карціну, выкарыстоўваецца, каб змясціць у аўтамабіль з асновы ладу, і калі ўжо ў дадатак да карціны, то гэта варта рабіць нават у ecu рухавіка...
давайце паглядзім, калі я правільна зразумеў, табе трэба змяніць толькі агульную карціну, дакладна?
таму, калі ? так проста, што вы змяняеце толькі каркас, калі трэба паставіць некалькі км трэба мяняць абодва.
якое абсталяванне вы выкарыстоўваеце?
вы толькі рамкі....
абсталяванне дастаткова таго, што вы скажаце мне, дзе падаюць...я магу звярнуць...я, хто ен есць