Хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас у 3 adatatori ke некаторыя прадаюць у камплекце з вяза??Дзякуй усім
Хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас у 3 adatatori ke некаторыя прадаюць у камплекце з вяза??Дзякуй усім
добры вечар, я пабудаваў адаптар, з дапамогай кабель-падаўжальнікам obd кантэйнер для электронікі вельмі мала і трох бутэлек, адзін у чатырох кірунках, адзін-тры вуліцы і адзін на вуліцы, і так я усе ў адным.
ок, зразумеў, практычна ў вас заключаны 3 кабелі...а вы працаваць?? а x pin out вы выкарыстоўвалі, каб multiecoscan??дзякуй
Multiecuscan называецца..... хлопцы кабелі у некалькі еўра, усе тры іх знойдзеце,вы ўпэўненыя, што яны працуюць!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
вы на самой справе я eml 327 і тры кабеля, ўсе я заплаціў 45 еўра толькі цы не былі змешчаныя ў пакет 4-і 5-на ваш вы іх месі ў спадніцы??
я няма,для мяне ен працуе без праблем!!!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
таму я нават не твае, яны ў кароткія...але ты ke дыягностыкі за рухавік, і што тады??
хлопцы, мой кабель тры ў адным, працуе выдатна, у мяне elm 327 vers. 1.4, але трапна, вы можаце набыць тры кабеля ў некалькі еўра, і яны працуюць гэтак жа добра.
ок, дзякуй усім, хлопцы![]()
выбачайце motorsport...