Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293

дапамога для выключэння рэцыркуляцыі ог edc15c2

добры вечар усім, я павінен выключыць клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог для гэтай машыны suzuki vitara 2.0 hdi edc15c2,я думаў, як і іншыя edc15 нешта змяніць фазу ўпырску, але не так!!!!!дзякуй......

файл ori выдалены
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-01-2014 да 21:13

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Прывітанне, мне здаецца, што на гэтыя аўтамабілі трэба заткнуць праз ліст клапан egr, а затым выдаліць яго, у выніку чаго максімальнае значэнне max на голас фазы упырску

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    добры вечар усім, я павінен выключыць клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог для гэтай машыны suzuki vitara 2.0 hdi edc15c2,я думаў, як і іншыя edc15 нешта змяніць фазу ўпырску, але не так!!!!!дзякуй......

файл ori выдалены
    файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі б яны не былі, у розных дыскусій ідзе проста ўставіць спасылку з нумарам пасады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі б яны не былі, у розных дыскусій ідзе проста ўставіць спасылку з нумарам пасады.
    я прашу прабачэння, я не ведаў!!!дык вось, што я павінен рабіць?цяпер гэты файл і ен быў змешчаны ў банк дадзеных?

Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Прывітанне, мне здаецца, што на гэтыя аўтамабілі трэба заткнуць праз ліст клапан egr, а затым выдаліць яго, у выніку чаго максімальнае значэнне max на голас фазы упырску
    прывітанне eobd гэта пнеўматычны клапан кіруецца вакуумам, ліст і паставіць значэнне падымаецца да max, лямпа не гарыць, але " ў дыягностыцы з'яўляецца памылка, таму я хацеў бы выключыць каманду...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-01-2014 да 22:32

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    выключаецца з дапамогай камутатара
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    я прашу прабачэння, я не ведаў!!!дык вось, што я павінен рабіць?цяпер гэты файл і ен быў змешчаны ў банк дадзеных?

прывітанне eobd гэта пнеўматычны клапан кіруецца вакуумам, ліст і паставіць значэнне падымаецца да max, лямпа не гарыць, але " ў дыягностыцы з'яўляецца памылка, таму я хацеў бы выключыць каманду...
    правярае, ці калі файл есьць у базе дадзеных, калі няма то месцы ў належным парадку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Я спрабаваў адключыць egr і fap такім чынам...fap працуе, як выключэнне, але egr не...нават калі я апусціў 2 switch і карту кіравання EGR не працуе. Прыкладаю файл...павінны прапусціць яшчэ 2 біта...хто ведае, адкажыце, калі ласка, адрасы?
    Загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •