Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: Opel vivaro 1.9 dt праблемы egr

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

Opel vivaro 1.9 dt праблемы egr

Рага у мяне есць вялікая праблема з гэтым сродкам, каля месяца таму ? змянілася l egr ( я заяўляю, што рухавік у пытанні ? 19 tdiesel renault і сродкі ? 2002 года) "тарнада" на праблемы ? прыбыў з гарыць і памылка p0400 cio? клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог, клапан зменены і далей.
    Вяртаецца праз месяц з шпіен, што ен eccesa на шашы, і заўседы памылка на egr.
    Паклаў пяро адчуваем яго ? таксама вельмі павольна, пачынаючы, прыкладна, да 2800 аб / мін, што турба ? ўступіў ? нерухомае, як быццам там клапан egr, магчыма, некаторыя адкрыты, але не ?.
    Вам ? "у выпадку, калі калі-небудзь што-то падобнае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    мне і натыкнуўся на scenic 1.9, а таксама быў зачынены дала мне праблемы не accelerava, павольна турбіны, якія не жадалі чорны дым, ды-ды
    той выдаляецца, і паклаў ліст
    па-ранейшаму ішоў, як вам раіў зрабіць для мяне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў zullo Visualizza Messaggio
    мне і натыкнуўся на scenic 1.9, а таксама быў зачынены дала мне праблемы не accelerava, павольна турбіны, якія не жадалі чорны дым, ды-ды
    той выдаляецца, і паклаў ліст
    па-ранейшаму ішоў, як вам раіў зрабіць для мяне.
    і лепшае рашэнне!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    гэта не паліць, але"? толькі крыху павольна, пачынаючы і бярэ мяне гэтая памылка.
    куды ты паклаў ліст?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    гэта не паліць, але"? толькі крыху павольна, пачынаючы і бярэ мяне гэтая памылка.
    куды ты паклаў ліст?
    куды ідуць трубкі ад выпускнога калектара і ідзе пад клапан egr
    ці свабодныя flancia і ці пакласці ліст у сярэдзіне, паміж трубой і клапанам egr

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    можа быць, што клапана солі, калі ідзе ў turbo г.зн. не трымае kiusura ..паспрабуйце tapparla і паспрабуйце!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў zullo Visualizza Messaggio
    куды ідуць трубкі ад выпускнога калектара і ідзе пад клапан egr
    ці свабодныя flancia і ці пакласці ліст у сярэдзіне, паміж трубой і клапанам egr
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Я не ведаю kilometraggio сярэдзіне, але на фургоны Iveco бывае так, што вы "incaccola" ўвесь впускной калектар унутры, так і розныя крокі, паветра забіваюцца, выклікаючы дакладна такі ж адмову! Цяпер я не ведаю, калі ? тое ж самае для vivaro, але, можа быць, калі не ? цяжка, можа быць, з telecamerina паспрабуйце кінуць вока!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    я спрабую tapparla і паглядзім, што выйдзе заўтра. калі я знайду, дзе паставіць лісты, есць абнаўленне...
    дзякуй

я зрабіла тэст, паклаўшы лісты на шланг, які ідзе на клапан, але з 3 адтулінамі 5мм сродкі, не ? нічога не змянілася, адзінае ? што цяпер, як памылка заўседы p0400 але замест таго, каб быць празмерным ? неўзабаве і на самай справе не выдаляе.
    Толькі ў сярэдзіне не ідзе, як і павінна ісці, нават не так, я, вы ведаеце, сказаць, калі павінны вымяраць масы паветра на макс?
    я ведаю, што да мінімуму цяпло павінна быць ад 35 да 47, і тут есць, але на макс прыходзіць толькі ў 250 прыкладна, мне здаецца, ледзь-ледзь, што на 3500 абаротаў, так і так нізкая
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-01-2014 да 22:10

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    тады вынік????
    я спрабую tapparla і паглядзім, што выйдзе заўтра. калі я знайду, дзе паставіць лісты, есць абнаўленне...
    дзякуй

я зрабіла тэст, паклаўшы лісты на шланг, які ідзе на клапан, але з 3 адтулінамі 5мм сродкі, не ? нічога не змянілася, адзінае ? што цяпер, як памылка заўседы p0400 але замест таго, каб быць празмерным ? неўзабаве і на самай справе не выдаляе.
    Толькі ў сярэдзіне не ідзе, як і павінна ісці, нават не так, я, вы ведаеце, сказаць, калі павінны вымяраць масы паветра на макс?
    я ведаю, што да мінімуму цяпло павінна быць ад 35 да 47, і тут есць, але на макс прыходзіць толькі ў 250 прыкладна, мне здаецца, ледзь-ледзь, што на 3500 абаротаў, так і так нізкая
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    заткнуць азначае, што не трэба рабіць адтуліны, лісты не павінны быць бялізну, калі няма, і бескарысна вымяральнік масы паветра да мінімуму, скажам 250 300 можа таксама стаяць, але максімум павінен атрымаць мінімум 600 у на
    праблема датчык выдатку паветра можа прывесці, так жа, egr, які вентылююць і не зачыняецца добра

зрабіце na доказы этап egr без адтулін і адключаюць датчык выдатку паветра і паглядзець, калі лепш не даваць прамую памылку вы, давайце зразумець, дзе праблема .

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •