усім прывітанне. у мяне праблема з маей 147, і cio? што на пятай перадачы 3000 абаротаў загараецца чырвоны рухавік і не разганяецца больш?..хто-то можа мне дапамагчы???
усім прывітанне. у мяне праблема з маей 147, і cio? што на пятай перадачы 3000 абаротаў загараецца чырвоны рухавік і не разганяецца больш?..хто-то можа мне дапамагчы???
па-першае, прадстаўленыя ў спецыяльным раздзеле, і потым пасля таго як скончыце гэтую disccussione з больш info на ваша пытанне
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
выбачайце angelolsp.. я толькі што прадставіў на форуме
Калі ? падлучаныя або pacioccata у апошні час памылка-й? іх...
калі ? арыгінал без якіх-небудзь змяненняў і/або механічнага ўмяшання, неабходна выкарыстоўваць дыягностыку, каб убачыць код памылкі, і дзейнічаць.
? падлучаныя 3-х гадоў назад і не даваў ніколі ніякіх праблем..клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая..толькі сумняваюся, што я ? што вы ? заблакаваны змянянай геаметрыяй турбіны
я спрабаваў зрабіць дыягностыку з Scantool, але не кажа мне ні кода і не памылка, што ўзяў эбу
паспрабуйце, калі ласка, іншы дыягназ і пошты dtc,пу? быць таксама помпа высокага ціску, або датчык rail!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
прабачце, колькі км да зроблена летам, калі зрабіў карту