Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 49

Абмеркаванне: bosch me 1.5.5

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57

bosch me 1.5.5

усім прывітанне, сення пасля розных перыпетый я змог зразумець, які блок кіравання montasse маей gtv 2.0 ts 155cv 98 (я не разумела, што паміж мной 1.5.5 і мяне 7.3.1), і мне ўдалося знайсці таксама на врі з hw і sw роўных мае на англійскай сайце(як я зразумеў, што мяне 1.5.5 вы можаце толькі пісаць, але не чытаць (за выключэннем, калі вы не пайшлі ў boot рэжым у школе)). аднак я хацеў бы толькі простыя тлумачэнні:
    1) калі я іду, каб папоўніць карту, я магу caricara не паставіць у boot??cio? нагрузкі з каня, і кінуць яго ўнутры???
    2) другое, што, я знайсці файл.КРЫЧЫ, калі я кладу драйвера на ecm кажа мне, што я павінен scodificare і кадавання BIN>BCP. толькі, што тое, што я заўважыў гэты файл.крычы не scodifica максімум можна перакадаваць ў BIN. тое, што я думаў ? што праца на мяне крычы;калі скончыце, за выключэннем выпадкаў.MOD, а затым codifico.правільна??? калі я збіраюся папоўніць, так што я павінен папоўніць кадаваць файл BCB і не класічны МОД, ці не так??? дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    skizzo не па злосці, але вы павінны прайсці, перш чым у спецыяльным раздзеле, каб пазнаеміць вас,знайдзіце спасылку ніжэй!!

http://www.professionalchiptuning.ne...e-Introduction
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    дзякуй, што нагадалі....я ўсе зрабіў ...дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    прывітанне Skizzo, ваш ecu вы можаце пісаць і чытаць спакойна ад k-line, спасылкі і простыя..
    проста здыміце крышку раздыма, падпісанага Ў на блок кіравання рухавіком і мастамі pin-код 10 у станоўчыя ( у рамках выключаны), калі pin-код 10, не ? гэтага няма правадоў, увядзіце наканечнік ўнутры, а калі есць ponticellalo на станоўчы +12 cos? робім паклаў эбу у рэжым загрузкі, і вы можаце чытаць і пісаць ( для запісу павінен быць у boot) спакойна ад разеткі дыягназ..
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    калі я пасылаю ў boot mode і пішу я пакідаю грэбень У басейн з pin-кодам ад 10 да 12 v, ці я павінен inventami што-тое, каб адправіць pin-код, 10-12в, пакідаючы грэбень звязана??у любым выпадку я зрабіў бы запіс з galletto 1260....дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    калі я пасылаю ў boot mode і пішу я пакідаю грэбень У басейн з pin-кодам ад 10 да 12 v, ці я павінен inventami што-тое, каб адправіць pin-код, 10-12в, пакідаючы грэбень звязана??у любым выпадку я зрабіў бы запіс з galletto 1260....дзякуй
    +проста зняць вечка ў рэта грэбня раз'ем і ne pin 10 ўстаўце наканечнік, падлучыўшы яго да станоўчым пакідаючы абедзве грабянцы прымацаваныя да Ecu

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    +12в можна ўзяць ад таго, дзе я хачу?? Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    +12в можна ўзяць ад таго, дзе я хачу?? Дзякуй
    вы дзе хочаце.. я зразумеў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    ідэальны стаўлю ў boot mode, і я нагрузкі мой мод-файлы, ператвораныя ў bcp....
    што тычыцца чытання блока кіравання,я чытаў, што вы не маглі інакш-вольны....
    дзякуй сапраўды!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    ідэальны стаўлю ў boot mode, і я нагрузкі мой мод-файлы, ператвораныя ў bcp....
    што тычыцца чытання блока кіравання,я чытаў, што вы не маглі інакш-вольны....
    дзякуй сапраўды!!
    хто сказаў, што завісае, я partirei з вашага файла, крычы і не caricherei адзін узяў у сеткі, калі вы павінны паставіць у boot столькі каштуе зрабіць чытанне не верыце
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •