прывітанне вы ведаеце, калі існуе x, што вы можаце перапраграмаваць ключ mercedes вк-загадзя дзякуй. Кошт новага ключа і каля 300 еўра існуе, так ці сістэм x вы можаце зрабіць эканамічна
прывітанне вы ведаеце, калі існуе x, што вы можаце перапраграмаваць ключ mercedes вк-загадзя дзякуй. Кошт новага ключа і каля 300 еўра існуе, так ці сістэм x вы можаце зрабіць эканамічна
толькі ў mercedes,праверыць меднай шпулькі маленькі, усе на раз, і тое, што істэрыкі!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Л?вы страцілі ? ne трэба рабіць новыя, або, як кажа motorsport праблемы з шпулькай. Чаму? шмат разоў вы ў стане адрамантаваць іх.
паспрабуйце выцягнуць ланцуг з корпуса і праверце з лупай, калі вы ? dissaldata шпулька з медзі, або, калі есць чып dissaldati, правяраць яе вельмі ўважліва, правільна ? усе ок, вы не можаце зрабіць нічога, замовіць у аўтасалон з нумарам шасі і ен будзе дастаўлены вам ужо закадаваны, вядома, кошт ? высокі
Але, праблема ў табе?? я, адзін адрамантаваць літаральна ўчора вы былі disaldati ў interuttori закрыцця
напэўна, як звычайна індукцыі ў шпульцы я вы disalda я вы rompe.Una пытанне, хто-небудзь з вас можа іх знайсці гэтыя шпулькі індукцыі x mercedes?
аднак новы ключ каштуе 265 еўра
Прывітанне,але вы ўпэўненыя, што праблема ў ключы,вы спрабавалі, калі інфрачырвоны сігнал раздаецца?
у bobbina вы kiama супраціў!!!
Што такое заяц? Трус Abarth