Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    5

дадатковы модуль люду цюнінг

Добры дзень, я купіў дадатковы модуль у luda-цюнінг, у прыватнасці easy power pro паставіць на giulietta 1, 4 120 л.з., бензін lpg хто-небудзь з вас ужо быў вопыт з модулямі дадатковых люду-цюнінг ? Дзякуй за цікавасць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я думаю, што кажу ад імя амаль усе Чып-Цюнэры,
    але што вы робіце з сабой дадатковы модуль?
    я іх estirpo з машын, якія мне прыходзяць у оф, так і ад Дызель я зразумеў, на Бензін...
    шлях pi? проста не заўседы лепшае..
    тады вы ведаеце, што робіць гэты модуль на вашу машыну? вы f? мне як t? і машына...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    5

Smile

Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я думаю, што кажу ад імя амаль усе Чып-Цюнэры,
    але што вы робіце з сабой дадатковы модуль?
    я іх estirpo з машын, якія мне прыходзяць у оф, так і ад Дызель я зразумеў, на Бензін...
    шлях pi? проста не заўседы лепшае..
    тады вы ведаеце, што робіць гэты модуль на вашу машыну? вы f? мне як t? і машына...
    Вы пу? згаджацца ці не на выбар перапрызначыць або паставіць дадатковы модуль, пытанне ? калі c'? людзі, якія робяць дадатковыя модулі і c'? людзі, якія купляюць дадатковыя модулі не думаю, што ўсе яны дурныя, каб купіць іх ці атрымаць іх! А мой пытанне было, калі хто-небудзь спрабаваў гэты блок кіравання ў мяне не было намеру абразіць гонар ніхто
    Дзякуй

Я хацеў перапрызначыць не я не знайшоў ні аднаго ў маім раене, які я ispirasse fiduci усе адно сення на заўтра становяцца падрыхтоўчыя
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-01-2014 да 21:27

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    daccordissimo з Cinqueturbo,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Людзі купляюць дадатковыя модулі, чаму? не ведаеце, што купіць і чаму? адчувае сябе незалежным паставіць яго ці зняць яго і ў tararlo
    Мы кажам, што сказіць сігналы эбу, не ? падыход правільны, нават з наяўнасцю сігналаў, якія выпраўляюць анамаліі (Лямбда-зонды і пульс)
    Ricordatii, што ECU адаптыўныя і трэба час, каб гэта зрабіць, ricordalo, пры ўсталеўцы модуля ці прыбіраеце.
    Што тычыцца гаворкі, што ўсе становяцца падрыхтоўчыя звязана з тым, што многія механікі чытаюць ECU, адпраўляюць файл каму-тое, што апрацоўвае яго
    і потым перезаписывают.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    5
    Gi? гаворка, як ваш, я пу? star добра. але калі ECU аўтамабіля сістэма адаптыўнага асвятлення паваротаў, нават калі гэта зойме-й? 500 км будзе таксама добра ўсталяваць дадатковыя модулі

Я не хачу аўтамабіль, самалет, на рэакцыю, я абрала дадатковы модуль проста павялічыць здымкі і выдаліць " мертвыя " зоны
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-01-2014 да 21:28

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    абмеркаванне перасунута ў раздзел падыходзіць, будзьце ўважлівыя ў наступны раз

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    я такі модуль то зняў на мінулым тыдні аўтамабілі ke кожны малы час гарыць індыкатар рухавіка і даваў памылкі, звязаныя з паліўнай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    5
    Гэта ? модуль, які працуе як з паветра, што турба на двух асобных каналаў мае потенциометр, які можна наладзіць абодва, без перабольшання,
    Ваш якой маркі ? ? Я павінен ўсталяваць на машыне з турба-бензін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    я згодны з іншымі калегамі, часам модулі робяць беззаконне, а вы ўяўляеце,паспрабуйце і дайце нам ведаць!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •