Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143

тлумачэнні, якія тычацца карты jtd

Прывітанне ўсім, хлопцы, я вучуся на трохі дзен, што пайсці і змяніць (якія карты) на edc15 з 147 115cv...аўтамабіль ? gi? сопоставлен, але я не хачу столькі генія, колькі паліць і не коціць, як я кажу...
    Мы прыступім да яе...я хачу зрабіць я, пачынаючы ад арыгінала і я ўбачыў, што асноўныя параметры змены:
    ціску ў рампы
    Абмежавальнік ціску ў рампы
    Ціск турбо
    Абмежавальнік ціску турба
    Ін'екцыі parzializzaro
    Узбагачэнне пры паскарэнні
    Boost x rpm

Праблема ? што я не разумею, якія працэнты! Я чытаў, што некаторыя ідуць на 4%, у некаторых на 7%...і тады я хацеў бы зразумець, ці есць ? cos? як і для карт, soft для карты штуршкі або няма...
    Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Паглядзіце пытанне, якое вы задавалі па-мойму, не так ужо і адказ ponendoti з пытаннем для сумневаў у тым, што вы апынецеся, але бенс? мой савет і адпраўлю адрэдагаваны файл і, пры неабходнасці, тут, на форуме, мы можам даць вам руку дапамогі праз парады і, магчыма, іх можна лепш зразумець, і тады ж у карты не ўсе запісы змяняюцца ў працэнтах anz? вы пу? сказаць, што, каб змяніць, як яны павінны, у асноўным, вы павінны выкарыстоўваць 2d і табліцы толькі для арыентацыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Добры дзень, дзякуй за адказ, аднак я вучуся ў выкарыстанні 2d-і нават іх мы ? рост у працэнтах няма?

прыкладаю файлы ori маей мадэлі і мадыфікацыі, якія есць цяпер...я не ведаю, хто гэта зрабіў, xk аўтамабіль, які я ўзяў cos? у мяне за тыдзень...
    калі я не памыляюся, мае ўражанні:
    -parzializzato map 1 boost x rpm крокам занадта высокія, каля 50% нагрузкі і абароты занадта нізкія

-parzializzato map boost 2 x rpm не змененая, у той час як яна павінна быць вельмі падобная на першую

-ін'екцыі parzializzato map 1 і 2 не закрануты (гэта не я ? так ясна, як іх змяніць, я ведаю, што змяняе)

-ціск турбо можа ісці добра, як крокам, але ? было зроблена занадта нізкія абароты

-ціск турбо f(temp) 1 і 2 я не ведаю, што датычацца

-абмежавальнік крутоўнага моманту павялічаны таксама, калі не былі закрануты parzializzato map 1 і 2

-ін'екцыі parzializzato не закрануў

-узбагачэнне пры паскарэнні не закрануў

-ціск ў магістралі высокага ціску і абмежавальнік не кранутыя

я бачыў, праўда?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2014 да 17:09

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    На жаль, я не магу загрузіць файл, каб убачыць, але не так? у памяці ? адзін EDC15 асабіста вытворчасць, страты:

-Ін'екцыі Parzializzato

-Ін'екцыі Parzializzato Map 1

-Ін'екцыі Parzializzato Map 2

-Ціску Ў Рампы

-Ціск Турбо

-Абмежавальнік Крутоўнага Моманту

Дадам, што я Пачатковец я, і, такім чынам, attenderei, безумоўна, пацвярджае, хто-то больш? не эксперт, але я хацеў сказаць, мой.

На гэта аўто падобна, што я зрабіў, cos? і я павінен сказаць, што не паліць і рост ? прымальна.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    pi? што яшчэ мяне цікавіла ведаць, калі есць працэнты, якія неабходна выконваць, акрамя разлікаў afr, а затым, калі павелічэнне павінна быць паступовым (напрыклад, на 50% load 5% прыросту, а затым атрымаць да 20% прыросту ў 100% load) або унікальны (напрыклад, усяго 20% прыросту)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Безумоўна, працэнт або абсалютная значэнне якой з крокам, мае мяжа, калі не хочаце пашкодзіць. Кожная карта мае свой рост або ў працэнтах або ў абсалютнай. Залежыць ад таго, што карту вы рэдагуеце. Вядома, не ? cos? проста spiegartelo cos? на двух нагах... і Чакаем, хто-то больш? эксперт.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    ад таго, што я зразумеў, так што цяпер вы на 4% ціску ў рампы 7-8% ціск турбо 15-20% абмежавальнік крутоўнага моманту гэтак жа ін'екцыі parzializzato...папраўце мяне, калі я памыляюся..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў maik_93 Visualizza Messaggio
    ад таго, што я зразумеў, так што цяпер вы на 4% ціску ў рампы 7-8% ціск турбо 15-20% абмежавальнік крутоўнага моманту гэтак жа ін'екцыі parzializzato...папраўце мяне, калі я памыляюся..
    мой савет ? працаваць у 2d так, да прыкладу, turbo вымяраецца не ў працэнтах rail вы абса ў 2d, правяраючы мбар, што перайсці да дадання пары, пажадана заўседы ў 2d, але грошы ? правільна вылічыць яе таксама ў працэнтах і тое ж самае ідэнтычная дызельнага паліва (ўпырску parzializzata

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    мой савет ? працаваць у 2d так, да прыкладу, turbo вымяраецца не ў працэнтах rail вы абса ў 2d, правяраючы мбар, што перайсці да дадання пары, пажадана заўседы ў 2d, але грошы ? правільна вылічыць яе таксама ў працэнтах і тое ж самае ідэнтычная дызельнага паліва (ўпырску parzializzata
    калі я ў 2d сыходзіць працэнт павелічэння разам з кропкамі...я не пі? выкарыстоўваючы таблічныя але працэнты есць нават у 2d...а я не магу зразумець, як я магу ўбачыць, напрыклад мбар ў 2d :/

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    я скончыў цяпер зрабіць карту з нуля...можаце праверыць com'
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання