Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79

праблема электра кіраўніцтва fiat stilo

прывітанне, хлопцы, я ўвайшоў у адзін stilo 1.9 2003 год з індыкатар руля гарыць і рулявога цяжка,з самага пачатку, што кліент паставіў машыну ў рух з кабелямі, і з іх нато і праблема,я раблю дыягностыку з autocom і *********** але мне ніхто не памылка, я стараюся з *********** зрабіць дыягностыку на body, але нічога не раблю выраўноўванне бескантактавымі і кажа мне боды і панэль інструментаў-наладзіць, я спрабаваў падключыць іншага электра даведку, але такая ж праблема, я праверыў засцерагальнікі ўсе ок, што вы думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне ,пу? быць супадзенне, а стілус гэты недахоп серыі ў рулявой калонцы,праверыць харчавання, які ідзе да эбу рулявога кіравання,то кліент, увесці кабелі ў зваротным парадку??
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дыягназ, што вам на сістэмы рулявога кіравання?? Калі індыкатар гарыць, каб прымусіць рэчы павінна даць памылку.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    што-то накшталт мяне ? здарылася мне, я выявіў, што аўтамабіль, рабіў некалькі абаротаў і больш? пры пуску з-за батарэі, заменена лямпа, зніклі, і кіраванне лягчэй. ? доказ таго, што вы можаце зрабіць, нават з кабелямі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    22
    Добры дзень ,праблема можа быць таксама аднесці, напрыклад, адсутнасць сувязі з сеткай can-bus
    Вы спрабавалі ўбачыць у дыягностыцы рулявога кіравання, калі параметры, якія паступаюць з лініі can справядлівыя,напрыклад, Хуткасць аўтамабіля і т. д.
    Паспрабуйце адлучыць акумулятар, каб, па меншай меры, 10 хвілін. Затым пакладзеце батарэя добрая, і паўтарыце спробу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    я ўжо праверыў, харчавання і масы ўсе на месцы, правады не ведаю

ніхто не памылка
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-01-2014 да 13:22

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    часта ilmodulo рулявога кіравання будзе напляваць!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    і няма памылак, я спрабаваў іншы электра кіраўніцтва, падлучыўшы руль і не працуе так жа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    я згодны з leandro89 для таго, ch? я ? давялося і ў еўропе? м? праблема батарэі пасылаў у recovery блок кіравання рулявой калонкі, замены батарэі і пайшлі ўсе, слыннай,то я ? прыйшлося іншы стілус з той жа праблемай і памыляецца генератара!!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    я падключаны на іншым кампутары з правадамі і нічога не робіць,генератар зарадкі

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •