Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 49
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74

савет счаплення fiat 500 1.3mjet

У мяне есць 500 2007 года, адна з першых і, ужо? у 45000km муфта праслізгвае, калі c'? вільготны. машына не мае pi? fap і ? падлучаныя soft, мы на 90ina рэзюмэ, і пара не ? раздуць (з-за праблемы са счапленнем).
    ведалі б парэкамендаваць ўзмоцненага счаплення мантаваць на месца арыгінала?
    дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я сумняваюся, што гэта праблема счаплення, таму што на той аўтамабіль, усталявалі турбіны больш і не робіць...а вы бачылі, калі ідзе алей вышэй?? калі вы разабралі вы маглі б зрабіць мод, каб даць яму больш за нагрузкі, арыгінал!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    многія ўладальнікі 500 1.3 сутыкнуліся з такой праблемай, асабліва на ранніх версіях (мая ? але 2007, адна з першых). абмен ? счапленне не тыя, што ўстаноўлены на месца, бенс? тыя, што выкарыстоўваюць на panda

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў Рыкарда#28 Visualizza Messaggio
    многія ўладальнікі 500 1.3 сутыкнуліся з такой праблемай, асабліва на ранніх версіях (мая ? але 2007, адна з першых). абмен ? счапленне не тыя, што ўстаноўлены на месца, бенс? тыя, што выкарыстоўваюць на panda
    Вы provatoa папрасіць люменаў на фіят

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    а таксама паляпшае на арыгінал ...шляхам змены параметраў taratuta, якія зроблены на махавік!!то есць на форуме прафесійных механікаў на іх слова!!QUOTE=Riccardo#28;77078]многія ўладальнікі 500 1.3 сутыкнуліся з такой праблемай, асабліва на ранніх версіях (мая ? але 2007, адна з першых). абмен ? счапленне не тыя, што ўстаноўлены на месца, бенс? тыя, што выкарыстоўваюць на panda[/QUOTE]
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    таксама panda мне падаецца, што не маюць праблем счаплення...
    у любым выпадку, калі вы хочаце змяніць лепш, я раю вам прыняць усе запчасткі fiat...
    вы можаце ўсталяваць версіі 90cv ад multijet або dobl? заўседы з той жа рухавікамі,...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    А я ведаю, што счапленне panda і вельмі далікатнай, гэтак жа, як і ўсталяваны на бензін і не бачыў, шмат пара,так што, калі група перадач і счаплення, а роўна, як panda і для гэтага ў вас есць праблемы,аднак я не думаю, што затым ўсталяваць счапленне 90 коней, таму што 90 коней збірае абмен m20 з двухмассовом махавік, як ваша, і розныя, і ў, а таксама monomassa.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    таксама panda мне падаецца, што не маюць праблем счаплення...
    у любым выпадку, калі вы хочаце змяніць лепш, я раю вам прыняць усе запчасткі fiat...
    вы можаце ўсталяваць версіі 90cv ад multijet або dobl? заўседы з той жа рухавікамі,...
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    А я ведаю, што счапленне panda і вельмі далікатнай, гэтак жа, як і ўсталяваны на бензін і не бачыў, шмат пара,так што, калі група перадач і счаплення, а роўна, як panda і для гэтага ў вас есць праблемы,аднак я не думаю, што затым ўсталяваць счапленне 90 коней, таму што 90 коней збірае абмен m20 з двухмассовом махавік, як ваша, і розныя, і ў, а таксама monomassa.
    Panda Бензін і Panda 1,3Mjet з адной счаплення?
    не n? адчуваецца..
    манро кажа dela Panda 1,3Mjet..
    і яшчэ 1,3Mjet 90cv 5-ступеністай скрынкай перадач і мона-маса 6-ступеністая, бі-маса

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Мне было сказана, механік, fiat, што толькі для panda 1.3 mjet 70 л.с., быў усталяваны той жа блок пераключэння перадач муфты у бензін, то я не ведаю, каб быць упэўненым, вы павінны зрабіць даследаванне. У любым выпадку вы 5 марс і monomassa я не думаю, што на гэты варыянт, але вы заўседы павінны бачыць, калі яны адаптаваныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дакладнае cinqueturbo....
    у dobl? 1.3 multijet 90cv 5-ступеністая скрынка перадач мантуецца махавік monomassa з муфты ад 215мм
    500 1.3 multijet 75cv або panda 1.3 multijet 70cv 5-ступеністая скрынка перадач горны яны таксама летаюць monomassa? счапленне ? 200мм дыяметр...змяніць таксама і плато, што з фрицца ад 215 мае спружыну больш жорсткай, таму трымае больш пары.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •