Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 54

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16

перапрызначэньне альфа 159 1.9 jtdm 120cv тлумачэнні

Прывітанне ўсім, як назва, я зрабіў супастаўленне мая 159, каб даць яму р? размахам, і спажываць менш і больш? я зрабіў зачыніць egr і выдаленне dpf толькі што ? яшчэ усталяваны st? чакаю трубку прамой машына ідзе лепш і спажывае менш, хоць з трубы прама вы svuoter?.Мае пытанні: ? дазволена папрасіць файл у супастаўленні?занадта шмат 360 еўра, якія я заплаціў за працу?бачыў, што там ? была rullata не s? колькі рэзюмэ ен узяў, але трэнер сказаў, 5-6 ? можна высветліць, колькі рэзюмэ ен вочы caome ен кажа?
    Загадзя дзякуй.
    Ps:мне здаецца, узяў-й? 5-6 коней.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    На гэтай машыне атрымаць пі? 5-6 коней, упэўнены, і я не думаю, што вы дайце адлюстравання файла, нават калі вы папытаеце яго, хто вам рабіў працу. За цану я не думаю так, як я думаю, гэта справядліва для паўнавартаснай працы, то вы павінны бачыць, com'? было зроблена працы....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    Я чуў нядаўна, і сказаў мне, што ен мяне пасылае на **** на працягу сення.Можа быць, толькі мне прыходзіць тое месца, cos? там паглядзіце, вас.Я хацеў бы ведаць, калі датчык выдатку паветра вы пу? выключыць эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    калі гэта спецыялізаваны цэнтр, я думаю, справядлівую цану....хоць бачачы працу, якую вы павінны зрабіць, гэта здаецца трывіяльным....але потым у круг цана ? тое,.....
    тып працы зроблена, то гэта залежыць ад вопыту тых, хто робіць.....
    я не думаю, працягваць хадзіць з dpf усталяваны пасля яго выключэння з ecu вочы.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў luca_evo90 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, як назва, я зрабіў супастаўленне мая 159, каб даць яму р? размахам, і спажываць менш і больш? я зрабіў зачыніць egr і выдаленне dpf толькі што ? яшчэ усталяваны st? чакаю трубку прамой машына ідзе лепш і спажывае менш, хоць з трубы прама вы svuoter?.Мае пытанні: ? дазволена папрасіць файл у супастаўленні?занадта шмат 360 еўра, якія я заплаціў за працу?бачыў, што там ? была rullata не s? колькі рэзюмэ ен узяў, але трэнер сказаў, 5-6 ? можна высветліць, колькі рэзюмэ ен вочы caome ен кажа?
    Загадзя дзякуй.
    Ps:мне здаецца, узяў-й? 5-6 коней.

360 еўра толькі для выдалення праграмнага забеспячэння або у тым ліку труб, замена і ўстаноўка? толькі x выдаленне фільтра без карту,не зусім мала... вось, аднак, пасля таго, як паклаў трубку, замена fap,вы не будзеце адчуваць ніякай зніжэнне прадукцыйнасці і, тым больш, дзіркі на малых абарачэннях... б больш розніцу, калі вазьмі precat як адтуліну падачы..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    З 360 еўра, мне зрабілі перапрызначэньне 5 6 к.с. выдаленне dpf толькі ў блоку кіравання і цэнтральны egr ў эбу.
    Я павінен толькі montarmi ў трубе

Эбу ен супастаўляецца хлопец, які працуе ў карыстацкім але праз альфа-майстэрня*****unque я замовіў раз'ем obd2, каб убачыць, дарэчы, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая.для dpf, я думаю, што з прамой трубой, калі перабудаваць вы будзеце бачыць
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-01-2014 да 20:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    прабачце, калі выдаліў не павінен рэгенераваць, і вось, што я казаў, што не ў парадку....чаму? рана ці позна забіваюцца і робяць шкоду.....
    затым, калі выдаленне не ? зроблена добра, і частка рэгенерацыі, нават не маючы dpf фізічна, нічога не адбываецца, але не ? добра выкананую працу....
    а то я пачынаю сумнявацца на якасць? працы:вы робіце карту, выдаленне dpf, не выдаляючы яго фізічна і пакінуць вас сысці?
    boh!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Ну дапусцім, што ў рэальнасці? тое, што ен зрабіў, няма ? адна супастаўленні класічнай, але і аптымізацыі прадастаўлення магутнасці і выдалення fap і закрыцця egr. Мы кажам, што з лічбы так жа, як мне выдалілі fap egr і карту ад 30cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    Магчыма, я дрэнна растлумачыў, я,перапрызначэння ? браніравалі і адчувае,машына ідзе больш? у дадатак я зрабіў зняць рэгенерацыі dpf і закрыцця egr ўсе ў электронным выглядзе павінен ўсталяваць шланг прама і проста, рэгенерацыі не зрабіць? чаму? я зрабіў гэта выключыць,на наступны дзень пасля супастаўленні я спыніў машыну прама, чаму? я баяўся павярнуцца і dpf бачыў, што не павінен-й? рэгенераваць.
    C'? спосаб, каб убачыць, калі dpf ? выключана?тыпу сення пасылае мне файл postandolo мне вы маглі б сказаць, калі ? усе ок?

Я не s? колькі коней я ўзяў, чаму? не ? была rullata, вядома, адчуваю, што ідзе pi?,хлопец, які супастаўляецца кажа, што avr? узяў 5-6 коней, і калі мяне пакласці-й? коней тое спажывае больш?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-01-2014 да 20:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок цяпер ? усе больш ясна,....
    я лічу, што толькі адпраўляю файл, вы зможаце атрымаць адказы ад спецыялістаў форуму.....

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •