Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135

Ecm titanium і 2001 года, наколькі яны надзейныя? Які ecu робіць лепш?

Прывітанне, хлопцы, які ecu рэкамендацыі гэтых праграм ад alientech?

Я паспрабаваў адкрыць некалькі карт, і гэта, здаецца, дае значэння праўдзівыя, я не разумею, чаму? хто-то не есць добра.

Таму я хачу? дзе-то станоўчым, адмоўным або станоўчым, што, як і з тым, што ecu ў вас быў такі вопыт.

У ecu, што я паспрабаваў d адкрыць я Audi tfsi і tdi. На tfsi ў мяне былі некаторыя праблемы з тытанам, а ў 2001 годзе мяне адкрывае, але не ведаю, як надзейна! На тытан не адкрываць свае карты.

На міні r56 і r53, здаецца, працуе добра

Заўседы titanium на ecu tt 2.0 tfsi мне шмат значэнняў, drive, уключаючы лямбда і т. д. і т. п....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Праблема ? надзейнасць? драйвера для некаторых вы таксама выцягвае даволі р? крывых , для? тады, магчыма, з damos ў рукі, вы разумееце, што імены і фактараў пераўтварэння з'яўляюцца цалкам фіктыўнымі. Гэта прывяло мяне і іншых, калі мы пачалі хадзіць, часта па бездаражы. Праграмы ****llo кампанентаў? ? занадта зразумелым ? зроблена добра, нічога не бярэ, што кіроўцы часта пакідаюць жадаць лепшага. Гэта, калі, што не існуе абмежаванняў для нас, што мы робім, павярнуць на добрае (тое, што я не веру) ? недахоп-досыць цяжкая.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    для мяне лепш sw і winols, зыходзячы з уласных ведаў і вывучэння крывых і пераўтварэнні фактараў вы працуеце з ночы? і дакладнасць,tita ecm2001 вельмі мала, і дарогі!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Vinols на Windows 7, мабыць, не ідзе, чаму? як раз лета, ню

Я ? бег адпраўляе выклікі хуткі набор з сотавага.

У любым выпадку я пісаў winols на Windows 7, як толькі я стаўлю красавіка? ecu ці май? файл не памятаю гэта расліна, і не хочуць ведаць больш? нічога. Дарэчы, карту, якую я хачу адкрыць ? для tt (усе сябры) і не ідзе нічога. Не ведаю, калі ? есць праблему праграмы або кампутара.

Аднак, вяртаючыся да titanium і 2001 ? нармальна, што, адкрыўшы карту tt ў inizione купіць мне графіка не наладзіць, і калі я яго пастаўлю ў 3D, не ? адзін паверх падняцца або спусціцца, але, як камяністым дне з рознымі трыкутніка вострыя ідуць? Ен павінен быць такім? у inizione або няма?

Акрамя таго, з другога драйвер ціску турба ідзе на змяншэнне, як такія каштоўнасці, як inizione.

Карацей кажучы, дайце мне савет на ecm прама цяпер? Чаму? winols, каб зараз ісці не хоча.

C'? магчыма, PDF, пракансультавацца або што-нешта іншае?

Я б не хацеў зламаць, але я зарэгістраваўся тут, каб даведацца, як я спадзяюся, што вы дапаможаце мне
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-01-2014 да 21:07

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Можа быць, калі вам патрэбна якая-небудзь дапамога, у прыватнасці, ну, скажам, адкрыць тэму ў спецыяльным раздзеле, дзе магчыма размяшчэнне файла або з гільдыі хто-то, вы, безумоўна, напрамкі, але тут я пакідаю слова мадэратарам. У любым выпадку ў карты, як правіла, не знаходзіцеся рэгулярнага плана, але крывых рознай формы, у залежнасці ад дыспетчараў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Дзе я мог бы размясціць файл такім чынам, што хто-то яшчэ, паглядзім, можа быць, мне яго змяніць?

Я таксама адкрыў у 2D, але па-ранейшаму не ў стане змяніць яго па-іншаму.

? з ecm 2001 графікі выглядаюць дастаткова праўдзівымі, нават minconpare Таксама абмежавальнікі абаротаў, і turbo авансы і ўпырску, здаецца, добрыя

У любым выпадку, калі трэба Адкрыць дыскусію на гэты файл адкрываем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    winols на win7 ідзе нармальна, залежыць ад версіі, што і ў цябе.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    дзесятковыя значэння, яны ўпэўненыя, што кажаце праўду, калі ? тое, што вы маеце на ўвазе тую праблему, якая, магчыма, тое, што называецца фаза ўпырску не мае пры ін'екцыі правільна называецца так, каб паказаць прыклад.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    як толькі я вяртаюся дадому, я адпраўлю здымкі экрана, драйвер для, як мне адкрываюць арыгінальная карта, і я паказаў, калі яны праўдзівыя, ці не.

так што, магчыма, яе vedamo****.

дзякуй усім за адказы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Winols і " дастаткова " круты", як праграма... я Магу ведаць, калі вы на курсы на гэты sw??

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •