І крыху, што я вывучаў карты загадзя 1.3 multijet і confrontavo, што MJD8, што зыходзіць ад праекта OLS, якія павінны зыходзіць ад damos... а потым conftrontavo з майго Пункту 70CV затым MJD6.
? у таблічнай cos? як з файла МНК для мяне, ці не ? правільна ilverso чытання, на самай справе градусаў загадзя будзе павялічвацца з павелічэннем абаротаў, а не наадварот.
SOI1.jpg
Але як я ўжо казаў, для мяне варта чытаць такім чынам:
SOI2.jpg
У MJD8 карту ? 8-каэфіцыент пераўтварэння 0.3 (па крайняй меры, з таго, што c'? у файле OLS...), а ў MJD6 карту ? 16-разрадны каэфіцыент пераўтварэння 0,015625 (з таго, што я знайсці ў сеткі)
70 РЭЗЮМЭ, так што ен працуе з авансаў больш, магчыма, з-за меншага ціску і, такім чынам, у выніку час ўпырску-й? высокі.
Цяпер, жадаючы аптымізаваць загадзя на мой рухавік 70 Л. С., што разлікі ідуць факты, каб кампенсаваць павелічэнне часу ўпырску? Каб не пайсці у фарсаж, але нават не ў precombustione?
Гэтыя, якія я прааналізаваў, павінны быць карты main inj.... як мы ведаем, multijet мае некалькі ін'екцый... да і пасля...
Каб зрабіць добрую працу, вы павінны таксама змяніць карты ўпырску пілотнага і папярэдняга ўпырску?
Пост ін'екцыі, што б павысіць тэмпературу каталізатара або DPF калі есць можна выдаліць (улічваючы, што я ведаю, ні за чым не патрэбныя для працы)?
Я ведаю, што не ? няпростая тэма, але я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы мне, і дапамагчы усіх, хто мае гэтыя мае пытанні.
Дзякуй