Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214

Апярэджання ўпырску 1.3 Mjt - MJD8 супраць MJD6

І крыху, што я вывучаў карты загадзя 1.3 multijet і confrontavo, што MJD8, што зыходзіць ад праекта OLS, якія павінны зыходзіць ад damos... а потым conftrontavo з майго Пункту 70CV затым MJD6.
    ? у таблічнай cos? як з файла МНК для мяне, ці не ? правільна ilverso чытання, на самай справе градусаў загадзя будзе павялічвацца з павелічэннем абаротаў, а не наадварот.
    SOI1.jpg

Але як я ўжо казаў, для мяне варта чытаць такім чынам:
    SOI2.jpg

У MJD8 карту ? 8-каэфіцыент пераўтварэння 0.3 (па крайняй меры, з таго, што c'? у файле OLS...), а ў MJD6 карту ? 16-разрадны каэфіцыент пераўтварэння 0,015625 (з таго, што я знайсці ў сеткі)

70 РЭЗЮМЭ, так што ен працуе з авансаў больш, магчыма, з-за меншага ціску і, такім чынам, у выніку час ўпырску-й? высокі.

Цяпер, жадаючы аптымізаваць загадзя на мой рухавік 70 Л. С., што разлікі ідуць факты, каб кампенсаваць павелічэнне часу ўпырску? Каб не пайсці у фарсаж, але нават не ў precombustione?

Гэтыя, якія я прааналізаваў, павінны быць карты main inj.... як мы ведаем, multijet мае некалькі ін'екцый... да і пасля...
    Каб зрабіць добрую працу, вы павінны таксама змяніць карты ўпырску пілотнага і папярэдняга ўпырску?
    Пост ін'екцыі, што б павысіць тэмпературу каталізатара або DPF калі есць можна выдаліць (улічваючы, што я ведаю, ні за чым не патрэбныя для працы)?

Я ведаю, што не ? няпростая тэма, але я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы мне, і дапамагчы усіх, хто мае гэтыя мае пытанні.
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    І крыху, што я вывучаў карты загадзя 1.3 multijet і confrontavo, што MJD8, што зыходзіць ад праекта OLS, якія павінны зыходзіць ад damos... а потым conftrontavo з майго Пункту 70CV затым MJD6.
    ? у таблічнай cos? як з файла МНК для мяне, ці не ? правільна ilverso чытання, на самай справе градусаў загадзя будзе павялічвацца з павелічэннем абаротаў, а не наадварот.
    SOI1.jpg

Але як я ўжо казаў, для мяне варта чытаць такім чынам:
    SOI2.jpg

У MJD8 карту ? 8-каэфіцыент пераўтварэння 0.3 (па крайняй меры, з таго, што c'? у файле OLS...), а ў MJD6 карту ? 16-разрадны каэфіцыент пераўтварэння 0,015625 (з таго, што я знайсці ў сеткі)

70 РЭЗЮМЭ, так што ен працуе з авансаў больш, магчыма, з-за меншага ціску і, такім чынам, у выніку час ўпырску-й? высокі.

Цяпер, жадаючы аптымізаваць загадзя на мой рухавік 70 Л. С., што разлікі ідуць факты, каб кампенсаваць павелічэнне часу ўпырску? Каб не пайсці у фарсаж, але нават не ў precombustione?

Гэтыя, якія я прааналізаваў, павінны быць карты main inj.... як мы ведаем, multijet мае некалькі ін'екцый... да і пасля...
    Каб зрабіць добрую працу, вы павінны таксама змяніць карты ўпырску пілотнага і папярэдняга ўпырску?
    Пост ін'екцыі, што б павысіць тэмпературу каталізатара або DPF калі есць можна выдаліць (улічваючы, што я ведаю, ні за чым не патрэбныя для працы)?

Я ведаю, што не ? няпростая тэма, але я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы мне, і дапамагчы усіх, хто мае гэтыя мае пытанні.
    Дзякуй
    добры дзень, вера ці магу я спытаць, чаму? вам патрэбныя гэтыя інфа??калі вам трэба зрабіць карту, цяга ок, але ў адваротным выпадку 1.3 па карце, soft і адчувайце павялічваць час ўпырску ідзе ўжо больш, чым карысці...

вы ў любым выпадку загадзя варта разглядаць наадварот
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-03-2014 да 17:01

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Прывітанне, ідэя ў тым, каб аптымізаваць майго Пункту 1.3 70CV... цяпер я не ведаю, каб усталяваць BV35 gi? змененая геаметрыя, што працуеце з перепускного клапана... або пакласці на GTB1549V, атрыманых 2.0 Jtdm 170 Л. с., хоць, магчыма, рашэннем гэтай праблемы? разумным было б залатую сярэдзіну... то есць GTB1446V ў 1.6 Jtdm
    Зараз, прытрымліваючыся некаторых парад, я толькі прадбачыць 1.5 градусаў, чым арыгінал.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі добра памятаю, і сказалі, дзе-то яшчэ, што не чакае, дызель на cazzum....
    варта сур'езныя праблемы...
    каб дзейнічаць з поўным веданнем справы, трэба быць разлічана на колькі градусаў доўжыцца на працягу асноўнага ўпырску ад мікрасекунд да градусаў кручэння рухавіка і ад іх разумення таго, чаго вы пу? націсніце загадзя...
    выкажам здагадку ваш ін'екцый 4000 абаротаў як 890us, якія ператвораныя з дапамогай формулы, у мяне зараз няма пад рукой адпаведных працягласць 25? кручэння, калі на 4000 аб з, што iq, што вы, уклаўшы ecu прымае да 20? (лічбы наўздагад), і ты ведаеш, што твой ўпырск заканчваецца ў 5? пасля вмт....
    цяпер і перакананасць у цэлым, што не варта ўводзіць больш за 10? пасля вмт....
    я шчыра жадаю, каб тыя нешматлікія, што карты, якія я раблю, можа прыняць іншую стратэгію....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі добра памятаю, і сказалі, дзе-то яшчэ, што не чакае, дызель на cazzum....
    варта сур'езныя праблемы...
    каб дзейнічаць з поўным веданнем справы, трэба быць разлічана на колькі градусаў доўжыцца на працягу асноўнага ўпырску ад мікрасекунд да градусаў кручэння рухавіка і ад іх разумення таго, чаго вы пу? націсніце загадзя...
    выкажам здагадку ваш ін'екцый 4000 абаротаў як 890us, якія ператвораныя з дапамогай формулы, у мяне зараз няма пад рукой адпаведных працягласць 25? кручэння, калі на 4000 аб з, што iq, што вы, уклаўшы ecu прымае да 20? (лічбы наўздагад), і ты ведаеш, што твой ўпырск заканчваецца ў 5? пасля вмт....
    цяпер і перакананасць у цэлым, што не варта ўводзіць больш за 10? пасля вмт....
    я шчыра жадаю, каб тыя нешматлікія, што карты, якія я раблю, можа прыняць іншую стратэгію....
    каэфіцыент пераўтварэння ? x 0,023437 і таму 20,85? такім чынам, мы маем карту duration 20?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вы на самай справе я пытаўся менавіта савета, як правільна прадбачыць. Да жаль ? тэмы, якія, магчыма, мала хто ведае падрабязна.
    Cos? як я зрабіў я ведаю, што не добра.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я думаю, што вы сказалі, як гэта зрабіць, у любым выпадку....
    пошук формулы і факты, разлікі..
    ужо так робіце, вы самі зразумееце, што ін'екцыі у прыватнасці, не перавышаюць ніколі не складаць градусаў тэрмін службы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Ок, паспрабуе? зразумець, як рабіць разлікі.
    Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Тое, што я зразумеў, я не павінен мець ін'екцыі за 10? пасля вмт, але як пачатку ўпырску?
    Дзе-то я чытаў, як пачатку ўпырску значэння 20? перад вмт...

У арыгінальнай мапе майго Пункту 70 Л. С. я загадзя да 29 градусаў (IQ вышэй за 26 мг/gop і 4688 абаротаў)... Можна?
    Калі б cos? я мог бы надаць дызельнага паліва на 39 градусаў (з 29 да вмт + 10 пасля вмт) не пайсці ў фарсаж?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Тое, што я зразумеў, я не павінен мець ін'екцыі за 10? пасля вмт, але як пачатку ўпырску?
    Дзе-то я чытаў, як пачатку ўпырску значэння 20? перад вмт...

У арыгінальнай мапе майго Пункту 70 Л. С. я загадзя да 29 градусаў (IQ вышэй за 26 мг/gop і 4688 абаротаў)... Можна?
    Калі б cos? я мог бы надаць дызельнага паліва на 39 градусаў (з 29 да вмт + 10 пасля вмт) не пайсці ў фарсаж?
    не ? менавіта так....
    у вашым выпадку вы ведаеце, што iq(26mg) = 4688 спіной вы да 29?.....or? вы ведаеце, калі пачынаецца працэс асноўнага ўпырску....але, як вам раней я выказаў здагадку перад ведаеце, колькі градусаў у выніку??
    10? есць няпісанае правіла, што? пу? вар'іравацца ў залежнасці ад рухавіка ? рухавік, асабліва для такіх, як вы v? ўсталяваць "абсталяванне"...
    калі вы ведаеце, колькі градусаў тэрмін службы кутняй адпавядаюць свае часы ўпырску з авансаў у рукі можна ўжо? прымусіць вас зразумець, як з вытворцам, вырашыў зайсці з працягласцю ўпырску за пмс.....
    памятаеце, што потым, калі яны спрабуюць дзяржаў высокіх градусаў колькасць? дызель і першараднай важнасці сачыць за egt....

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •