-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
немагчымасць запуску рухавіка 1.3 multijet2
Я ? поспех у тую ноч, што збіраюся ўключыць рухавік, пасля заканчэння рэгістрацыі і пасля адключэння свечак напальвання паваротам ключа рухавік не ? запускаецца, не кружылася менавіта стартар. Другая спроба ? партыі, як правіла. Гэта мне было ўжо? здарылася ў другі раз, ен робіць гэта кожны раз у той час адлегласць да месяца. Не ? рэальная праблема, але хацелася б зразумець прычыну. Я думаю на імабілайзер, вас, можа быць, можна вылучыць некаторыя здагадкі-й? дакладна...
-
праблемы кантакту ключа.
? здарылася са мной 2 ці 3 разы ў 2 гады з джульета
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ах вось, мая ? есць Міф, ці што ? віцэ сям'і.
такім чынам ? як, калі ключ не будзе павернуты...ты зрабіў што-то, або пакінуць ком"
-
я пакінуў, як ? ужо даўно не прымушае мяне pi?
-
калі ў вас праблемы чытання code ключ гарыць індыкатар ключа ў жоўты,паспрабуйце да нас у выпадку, калі
-
? няспраўнасці стартара, неабходна праверыць яго будзе электрамагніт
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
часта кантакт і на стартар,ce шайбу, што не робіць добры кантакт пад гайку.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Дзякуй усім за вашыя думкі. На старой машыне мне здаралася рухавік вельмі гарачы, пасля паездкі досыць доўгія. Калі spegnevo не сыходзілі й?, ? у гэтым выпадку, я бачыў, нават індыкатары забывацца. Я два стрэлы на стартар і сыходзілі. Тут, у самай справе, падобна на тое, што току не якія прыбылі прама. Паспрабуе? пераканайцеся, што кабель надзейна шчыльна, але, магчыма, у маім выпадку ? сапраўды, на пытанне: замак запальвання. Я таксама? пераканаліся, што ў дыягназе не прыводзяць да памылак. Калі рэч не горш, не зоркі? турбавацца занадта шмат.
-
па-мойму ў вас праблемы з прывадам avviamento...su вялікі момант у мяне змяніліся многія нават таму што, як сказаў voglioimparare калі б быў ключ, у нас гарыць...
-
я згодны з фидо , праблема ? кантакту пад ключ, на рухавікі, не ? вялікае, што, здаралася, некалькі раз, на нейкі mjt
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума