Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21

audi a3 2.0 tdi не набірае абароты

прывітанне ўсім, хто-небудзь ведае, парайце, як вырашыць праблему, што я на гэтую a3, што з прыкладаемай карце, калі націскаю ўсе, або крыху менш, чым паскаральнік, не паднімаецца вышэй 2000 абаротаў, калі замест accelero план, і я раблю перавышаць 2000 абаротаў, я магу патануць ўсе , а не ад " праблем.
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Па маім сціплым меркаванні, вы зрабілі вялікую карту прадукцыйнасці, для? нават не далі павышэнняў, якія могуць стварыць праблемы табе, як на малюнку. Не ? што, магчыма, у вас якія-то іншыя праблемы ў ****llo механічны? Тып фільтры забруджаныя або ланцуга дызель не ў топ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    тое, што я хацеў бы ведаць, ці было гэта , я ведаю, што не ? карта зроблена добра ,а што не г? вялікія выступы,але я быў "амаль"упэўнены, што не можа стварыць падобныя праблемы.
    Па карце яшчэ ў прадукцыйнасці, то вы павінны дзейнічаць на іншыя карты, тыпу той, пераўтварэння , або проста даваць правільныя крокам на тых, ад мяне дакранаецеся? можа быць, я забыўся нейкі абмежавальнік дызель?
    дзякуй

праглядаючы карту ў 2d я лічу, шэраг карт, педалі асобна ад іншых карт, пачынаючы дакранайцеся нават тыя, з тым жа крокам, як калі б яны былі аднадумцамі ці не актыўныя?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-12-2013 да 19:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    З правам ўмяшання можна атрымаць добрыя вынікі нават без дзейнічаць на карты з драйвера.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    36
    Паведамленні
    150
    прывітанне.
    крокам былі дадзеныя без логікі так 4-5 %, пашкоджанні не робіць. Карты пераўтварэнні таксама для дзяржавы высокай, калі вы робіце карту класічнай часы змяняюцца, і вы ведаеце, што будзеце дакранацца можна, не дакранаючыся іх.
    карты педаль тыя, якія вы паказваеце драйвера павінны быць актыўныя, у вас есць толькі 7, існуючае поле яшчэ і пяро. нават з 40% нагрузкі.
    авансы не былі кранутыя, але карта мала цягі нават не патрэбныя. ўпырску parzializato вы можаце даць больш".

недахоп, што вы кажаце, з 2000 абаротаў, вам неабходна ведаць, калі арыгінальная карта робіць тое ж самае або не.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    дзякуй puntosped1.3 за параду.
    дэфект назіраецца толькі мод, у арыгінале ідзе добра, і дыягназ не ўяўляе ніякай памылкі.
    вы карту , не логіка, праўда, зроблена " на леце " проста, каб зрабіць прыемна, не хачу шукаць выдатнай прадукцыйнасці, хацеў ціхай рэч грэбліва і, што не здзейсніў парушэнні або аднаўлення.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    на жаль, я адключыў загрузкі і многае іншае, і я не магу вам дапамагчы, калі мадэратары дазваляюць, напішыце мне ****

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Па мне, праблема заключаецца ў тым, што ў некаторых месцах вы паднялі-й? ціск турбо па параўнанні з абмежавальнікам turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    таксама, па мне, вы павінны паспрабаваць падняць абмежавальнік ціску turbo.anche абмежавальнікі крутоўнага моманту, вы можаце падняць іх, яшчэ ледзь-ледзь на высокіх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Па мне, праблема заключаецца ў тым, што ў некаторых месцах вы паднялі-й? ціск турбо па параўнанні з абмежавальнікам turbo
    як правіла, але калі спрацоўвае абмежавальнік ціску загараецца кантрольная лямпа, а вось у мяне няма ніякай няспраўнасці ў эбу.
    у любым выпадку-другое, гэта дзякуй.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •