Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Трэба або няма змены ?

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51

Трэба або няма змены ?

Я інтэрфейс elm327, верагодна, кітайскага паходжання, прынятае ў інтэрнэце.

На маім scenic магу бачыць розныя параметры, але я яе ўзяў, у асноўным, каб убачыць памылкі. І я павінен сказаць, што ен робіць сваю працу.

Гэты знакаміты змяніць, я хацеў бы бачыць у беларусі яшчэ ? Што ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Змены ў s? ? аперацыі, якія вы робіце, калі інтэрфейс адмаўляецца злучацца ў пэўныя блокі кіравання. Вы кажаце,?, наколькі я ведаю, заўседы ў такіх, напрыклад, аўтамабілі групы Fiat і праграмнага забеспячэння Multiecuscan. На Renault, можа быць па-іншаму...для curiosit?, якія праграмы вы выкарыстоўваеце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Што тычыцца android, я добра з "Крутоўны момант", які не адключаецца ніколі. Таксама добра, "Scan Master" што ? таксама пі? хутка для счытвання і пры спробе ачысціць памылак.
    У windows я выкарыстаў "Scan Master ELM"

? паўтараю, што акрамя сцірання памылак, трэба вельмі мала.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Ах, добра, на практыцы ў вас толькі кіравання рухавіком, есць, вядома, sar? што-нешта канкрэтнае для Renault, але l? я не ведаю, дапамагчы вам, вы павінны адчуваць сябе якой-то іншы ўладальнік або спецыяліст на форуме...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Вы, praticamnete мне ж інфармацыю, што я на рамкі : Хуткасць?, колькасць замераў, < з GPS ....
    Вы пу? таксама наладзіць, каб атрымаць іншы, але мне трэба толькі дадасць ім мужнасці і сэксуальнасці "зрабі сам"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    глядзець я, што кітайскі я сеў на cip elm арыгінал і магу сказаць, што ідзе дзіўна....мне не прыйшлося нічога мяняць....і кітайскі працаваў вельмі добра,....? я кідаю на бяспекі і не знайшоўшы, плацяць вельмі....я зрабіў перасадку....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    глядзець я, што кітайскі я сеў на cip elm арыгінал і магу сказаць, што ідзе дзіўна....мне не прыйшлося нічога мяняць....і кітайскі працаваў вельмі добра,....? я кідаю на бяспекі і не знайшоўшы, плацяць вельмі....я зрабіў перасадку....
    Канкрэтна, што вы заўважылі адрозненні? І, калі я магу спытаць, прыкладны кошт "трансплантацыя"?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Чорт вазьмі, хлопцы !!! І я, што я думаў, што ўсім вядома, што..., у параўнанні з вамі я pivello.

АБМЕН НА ВЯЗ ?? Мама мая, вы думаеце, усе !!

Слухаць ducati83, вам пераваротам, той жа пытанне, што я ? была пошта ад аднаго "SlimPickens", вы, якія праграмы вы выкарыстоўваеце ??

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •