Buondi ўсе,
што вы ведаеце пра edc15 вы можаце?, змяняючы біты, якія вызначаюць даўжыню восі, змяніць памер карты? (напрыклад, ператварыць 10х10 у 9x11)
Buondi ўсе,
што вы ведаеце пра edc15 вы можаце?, змяняючы біты, якія вызначаюць даўжыню восі, змяніць памер карты? (напрыклад, ператварыць 10х10 у 9x11)
Паспрабуйце зрабіць, напрыклад, на карту вы маеце на ўвазе, так? мы можам станавіцца лепш.![]()
Я маю на ўвазе што-нешта накшталт:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-01-2014 да 23:20
змяніць колькасць значэнняў вр на практыцы..што я ведаю, няма..
Ок! ? я не тлумачу, што сэнс у тым, каб пакінуць у файлах кірункі восяў, калі яны не маюць сэнсу! У выпадку, калі хочаце паспрабаваць, на якой карце я магу эксперыментаваць, не пашкодзіць машыну?
калі вы ведаеце, як дзейнічаць у ecu ўсе пу? зрабіць...
у edc15, той..у цяперашні час вельмі мала сакрэтаў...
таму перад кожнай карты, і іх восяў знаходзіцеся менавіта лічбы dela карту памер той жа, які вы праглядаеце/рэдагуеце...проста абнавіць гэтыя лічбы і іх breack point, што ecu выканае? новы парадак даў..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй, гэта было менавіта тое, што я хацеў бы ведаць,
PS: з калядамі!
але,мне здаецца, занадта легка, а чаму? варта скараціць карту, каб застацца ў тым жа прасторы,затым абнавіць усе bp etc... і абновіце карты, звязаныя etc..
я бачу яе даволі складана..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я згодны з тым, як кажа манро.
амаль усе карты даступныя для рэдагавання, акрамя тых, якія не маюць восяў, апісаных непасрэдна перад.
есць некалькі розных карт, што замест гэтага яны выкарыстоўваюць восі "агульных"? апісаны адзін раз і выкарыстоўвацца для pi? карты. гэтыя не ? у выпадку іх змены.
о, памеры пу? рабіць тое, што вы хочаце забяспечыць? новы памер не вышэй premodifica.
любыя пункту невыкарыстоўваныя яны могуць запоўніць ff ці 00, але, аднак, застаюцца нявыкарыстанымі