Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51

пабудаваць eeprom праграміста

Прывітанне, хлопцы !
    Пасля маей няўдачы з карціны scenic, я хацеў пробования сябе будаўніцтва праграміст EEPROM 93c46

Я знайшоў схему ў інтэрнэце, на нямецкім сайце, дзе практычна праграміст выкарыстоўвае паралельны порт, і, дзіўная справа, НЕ мае ніякага супраціву ці дыеда або кандэнсатара паміж кантактамі порта і pin-код у EEPROM. Ен можа працаваць ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    вам не спыніць у першую схему знайшоў. нават проста набраўшы на ****** фота "93c46" выходзяць з схем нічога, але пазбаўленыя электронных элементаў....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Так, я torvati іншыя. У тым ліку ludipipo, JDM ці яшчэ з рэзістараў і кандэнсатараў.

Я спытаў, калі пу? працаваць. Калі хто-то спрабаваў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    10
    бачыў, што не есць кампаненты, вы можаце стварыць спасылкі і пераканайцеся самі, калі працуе, вядома, выкарыстоўваць схемы з дапамогай рэзістараў і кандэнсатараў павінны быць больш стабільнай, так і праграмна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў blueangel666 Visualizza Messaggio
    Так, я torvati іншыя. У тым ліку ludipipo, JDM ці яшчэ з рэзістараў і кандэнсатараў.

Я спытаў, калі пу? працаваць. Калі хто-то спрабаваў
    Так, яны сапраўдныя, і вы можаце запраграмаваць таксама і іншыя сем'і, eeprom з такога ж праграміста, напрыклад? прк.
    Не эканоміць на кампаненты (дыеды, рэзістары і кандэнсатары).

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Не кажучы ўжо, не ? каб зэканоміць грошы. За тое, што яны стаяць кампаненты....
    Проста цікава, калі хто-то ніколі не спрабаваў гэтыя схемы, без кампанентаў. У любым выпадку ен мае рацыю. "Mec" , адзіная ? паспрабаваць.
    Гэта? запраграмавана б, калі ніколі не працавала, толькі 93c46.
    Як толькі я ў рукі ўсе, з гэтым справіцца? паспрабуйце, і, калі станоўчае, замест схемы. Калі што-небудзь бы служыць каму-то.
    Вам з гэтым справіцца? ведаць !!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    10
    у ludipippo працуе, я асабіста спрабаваў некаторы час таму, і ўспаміны, што pic ,іх праграмы, без праблем.
    Безумоўна, таксама схема паралельнага працуе, мы чакаем ваша меркаванне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Хлопцы усяго за некалькі еўра вы знойдзеце праграміст eprom сенсацыйны прадукт ад silancode мадэль і zp20 я думаю, што варта ад 30 да 50 еўра і ахоплівае шмат сем'яў, у камплекце праграмнае забеспячэнне.. не варта будаваць, што твар толькі..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Хлопцы усяго за некалькі еўра вы знойдзеце праграміст eprom сенсацыйны прадукт ад silancode мадэль і zp20 я думаю, што варта ад 30 да 50 еўра і ахоплівае шмат сем'яў, у камплекце праграмнае забеспячэнне.. не варта будаваць, што твар толькі..
    Безумоўна, вы прафесійны прадукт, але з тым, самаробных вы выдаткуеце максімум пару еўра

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    па мне autocostruirlo не павінна,? праўда, эканомія што-то, але затым вы павінны ўбачыць, калі ен працуе добра, і калі ў вас есць праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта пайсці

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •