Прывітанне ўсім, я хацеў бы меркаванне на гэтую карту
Я забыўся размяшчаць крычы, аднак, знайсці яго ў базе дадзеных код 896-047
Прывітанне ўсім, я хацеў бы меркаванне на гэтую карту
Я забыўся размяшчаць крычы, аднак, знайсці яго ў базе дадзеных код 896-047
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-12-2013 да 17:26
Па-мойму, вы перастараліся з карты педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, што я бачыў, з крокам, які перавышае 50%, і занадта нізка, вы перастараліся, нават у наш час ўпырску і, дарэчы, не здаецца, добра зрабіў.
Ціску ў рампы: павялічана ад занадта нізкай, адносна добра апошні раз карту ахоўнага.
Машына павінна быць трохі sgorbutica і занадта адчувальная на націск педалі акселератара (густы асабістым).
я цябе, звярніце ўвагу на тое, што ў трэці паскаральнік цябе раўназначна, як максімум зыходнай карце
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-12-2013 да 17:27
я згодны з ацэнкай у цэлым зроблена franco75
перабольшаныя карэкцыі карту педаль не падтрымліваецца абмежавальнікам крутоўнага моманту
легкі, што аўтамабіль робіць шмат дыму і так праблематычна з dpf, што вы intaser? хутка.
безумоўна, аўтамабіль sar? моцны, але мала кіраваным.
на малой хуткасці? з 30% педалі, вы зрабілі ўсе. а астатнія гонкі і што толку?
ціск у чыгуначныя магістралі павялічана з нізкім можа дапамагчы абмежаваць дыму.
тады не кажаце, што ў вас прапанавана разгледзець і што вы паставілі ў пачатку паста
але на самай справе, для мяне курэнне не робіць, чаму? не вы кранутыя, абмежавальнікі IQ, якія вы знойдзеце адразу пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту, такія павінны быць і іншыя.
Вось спасылка на файл-врі http://www.professionalchiptuning.ne...hp?42-Alfa-147