Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: кланаваць эбу siemens ppd

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135

кланаваць эбу siemens ppd

Добры дзень, у майстэрні, у нас была праблема з гэтым аўто, vw passat, 200 tdi 170cv з эбу siemens , coem вы можаце бачыць на прыкладаемай фатаграфіі вы ? згарэў блок харчавання ўнутры. Цяпер у дылерскіх ведаеце, вельмі добра, што пытаюцца, эбу, эбу выходзіць на дыягностыку ціха, але не часткі, я знайшоў у руінах, цяпер цікава, бачыў, што я ніколі не зрабіў, проста чытаць і пісаць у bdm ўвесь рэзервовага капіявання з адной у іншую, а таксама мяняць месцамі дзве фішкі на чарзе? ці я павінен зрабіць іншы ?
    Qulacuno вопыт працы на такога роду працы ?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogti Visualizza Messaggio
    Добры дзень, у майстэрні, у нас была праблема з гэтым аўто, vw passat, 200 tdi 170cv з эбу siemens , coem вы можаце бачыць на прыкладаемай фатаграфіі вы ? згарэў блок харчавання ўнутры. Цяпер у дылерскіх ведаеце, вельмі добра, што пытаюцца, эбу, эбу выходзіць на дыягностыку ціха, але не часткі, я знайшоў у руінах, цяпер цікава, бачыў, што я ніколі не зрабіў, проста чытаць і пісаць у bdm ўвесь рэзервовага капіявання з адной у іншую, а таксама мяняць месцамі дзве фішкі на чарзе? ці я павінен зрабіць іншы ?
    Qulacuno вопыт працы на такога роду працы ?
    Не мяне ніколі не было неабходнасці рабіць гэта на Siemens PPD,
    але, як правіла, чытаю змесціва з BDM і перапісаць усе ў новую без sfar іншае..
    тады вам не варта абсалютна нічога, паспрабаваць..
    aggiornaci пасля зыходу..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    І засталася ў ваннай, у акварыуме........калі знаходзіцеся ecu ж HW перанясіце ўсе BK аўтамабіль без праблем....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы вельмі provabilmente таксама проста скапіяваць увесь bakup appatto, што колькасць hw роўна
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    я б знайшоў на заліў германіі, цяпер мы бачым, паміж тым, я бачу, leggererla inbdm. дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    не павінна быць ніякіх праблем...ен павінен працаваць як на eecu бош..чытаць рэзервовага капіявання, што не працуе, і паўтарыць квэст на эбу... проста, што нумар hw, так жа...

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •