добрай раніцы мне ўдалося ўсталяваць на windows 7, але на windows 8 не ўдалося c'? той, хто зрабіў гэтую аперацыю, дзякуй
добрай раніцы мне ўдалося ўсталяваць на windows 7, але на windows 8 не ўдалося c'? той, хто зрабіў гэтую аперацыю, дзякуй
прывітанне я думаю, ke вы кажаце пра версіі c........, але я рэкамендую захаваць яго на флэш і то цы калегаў на кампутары, калі вам гэта трэба
павінна быць, але тое, што ў любым выпадку на іншым кампутары ў мяне добра працуе, таму не мае
Якая версія win8 ў вас есць партнер? аднак, здаецца, яшчэ няма, не сумяшчальныя
Прывітанне дарагі...то я прытрымліваюся думкі, што на sw аўтамабіляў вы заўседы ідзяце ў павольным тэмпе, затым я, напрыклад, оптыка-усе для аперацыйных сістэм p? pi? старыя тыпу xp максімум сем, і ўсе сапраўды павінна быць запаведзь 32BIT!!!! у адваротным выпадку вы рызыкуеце не запусціць некалькі праграм
для версіі, што вы маеце на ўвазе, калі 8.1 ??? чаму? я яшчэ nn раблю пераход на 8.1, чаму? у многіх не рэкамендуюць
вы цалкам маеце рацыю, але так як я ўзяў новы кампутар я не збіраюся адфарматаваць і змены аперацыйнай сістэмы,
у любым выпадку я зрабіў зладзіць маленькі ноўтбук 10 цаляў знакамітыя eeepc так, маючы xp я магу зрабіць усе, што ад іх
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:45
таму для win8 яшчэ не можа выкарыстоўваць titanium?
і няма яшчэ нічога, на самай справе я павінен быў паставіць virtual machine
і пад virtual дзейнічае? я растлумачу, мне winols выяўляе virtual machine, і пасадзіць ...