Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: ecm titanium на windows 8

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120

ecm titanium на windows 8

добрай раніцы мне ўдалося ўсталяваць на windows 7, але на windows 8 не ўдалося c'? той, хто зрабіў гэтую аперацыю, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне я думаю, ke вы кажаце пра версіі c........, але я рэкамендую захаваць яго на флэш і то цы калегаў на кампутары, калі вам гэта трэба

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    павінна быць, але тое, што ў любым выпадку на іншым кампутары ў мяне добра працуе, таму не мае

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    17
    Якая версія win8 ў вас есць партнер? аднак, здаецца, яшчэ няма, не сумяшчальныя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    Прывітанне дарагі...то я прытрымліваюся думкі, што на sw аўтамабіляў вы заўседы ідзяце ў павольным тэмпе, затым я, напрыклад, оптыка-усе для аперацыйных сістэм p? pi? старыя тыпу xp максімум сем, і ўсе сапраўды павінна быць запаведзь 32BIT!!!! у адваротным выпадку вы рызыкуеце не запусціць некалькі праграм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў Beppe_SC Visualizza Messaggio
    Якая версія win8 ў вас есць партнер? аднак, здаецца, яшчэ няма, не сумяшчальныя
    для версіі, што вы маеце на ўвазе, калі 8.1 ??? чаму? я яшчэ nn раблю пераход на 8.1, чаму? у многіх не рэкамендуюць

Citazione Першапачаткова Напісаў Antonio46 Visualizza Messaggio
    Прывітанне дарагі...то я прытрымліваюся думкі, што на sw аўтамабіляў вы заўседы ідзяце ў павольным тэмпе, затым я, напрыклад, оптыка-усе для аперацыйных сістэм p? pi? старыя тыпу xp максімум сем, і ўсе сапраўды павінна быць запаведзь 32BIT!!!! у адваротным выпадку вы рызыкуеце не запусціць некалькі праграм
    вы цалкам маеце рацыю, але так як я ўзяў новы кампутар я не збіраюся адфарматаваць і змены аперацыйнай сістэмы,
    у любым выпадку я зрабіў зладзіць маленькі ноўтбук 10 цаляў знакамітыя eeepc так, маючы xp я магу зрабіць усе, што ад іх
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-12-2013 да 19:45

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    таму для win8 яшчэ не можа выкарыстоўваць titanium?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    і няма яшчэ нічога, на самай справе я павінен быў паставіць virtual machine

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    і пад virtual дзейнічае? я растлумачу, мне winols выяўляе virtual machine, і пасадзіць ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў Antonio46 Visualizza Messaggio
    дзянек...і лепшае рашэнне для праграм, якія мы выкарыстоўваем!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •