Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30

Абмеркаванне: Файл zip rail EDC16C39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591

Файл zip rail EDC16C39

прывітанне ўсім, у мяне два аўтамабіля, якія даюць памылкі p0091 памылка rail, два edc EDC16c39 882-772

Я заяўляю, што я і зрабіў звычайную карту, але па памылцы rail, а таксама з карту акцыі, я не разумею, дзе знайсці праблему, мы fattop ж тэсты з іншымі аўто заўседы ж ecu і праблема тут нават з rail акцыі, вы можаце дапамагчы мне зразумець, калі c'? некаторыя праблемы p абмежавальнік на карце?

прыкладаю залатых і 2 карты, поўныя нізкія, таму што ен летаць monomassa і ўзмоцненага счаплення
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    я не магу гл. прыкладзеную карту, але гэтая праблема, як правіла, адбываецца ад дызельнага фільтра забітыя або ад бруду ў баку, або абодва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    файл " ori вы ж праблема?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    няма, дзіўныя праблемы ? што трэці аўтамабіль з карты rail moddate гэтак жа ідзе добра, я пачынаю думаць, што яны маюць рэгулятар ціску трохі кульгаў, або ж праблемы ў сістэме nieizione, я inietto 110 мм3 паліва ў 1720-бар і нават выпраўляюць шмат інжэктараў, ніколі не памылка rail

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    няма, дзіўныя праблемы ? што трэці аўтамабіль з карты rail moddate гэтак жа ідзе добра, я пачынаю думаць, што яны маюць рэгулятар ціску трохі кульгаў, або ж праблемы ў сістэме nieizione, я inietto 110 мм3 паліва ў 1720-бар і нават выпраўляюць шмат інжэктараў, ніколі не памылка rail
    чаму? у першым паведамленні вы пішаце, што ў вас праблемы нават з файла stock (арыгінал), а вышэй пішаце, што праблема не ў вас?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    значэнні расходу і ціску, калі яны кажуць, мала, калі не сказаць, якая хуткасць? іх спытайце.
    расход ? так шмат ціску, так, але, калі вы папытаеце іх аб inadegauati вы можаце стварыць праблемы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Вы спрабавалі атрымаць часопіс і параўнаць дадзеныя ложку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    таму што я выказаў дрэнна!!! аўтамабілі 2, хай памылка ў памяці rail, atra ад адмове ў дадатак да ladciare памылка ў памяці, suca alice памылка выразы

я хацеў бы паспрабаваць выцягнуць часопіса 2 хлопчыка майго клуба і не маюць дыягназу і далека, заднім чыслом, я б ужо зрабіў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-12-2013 да 22:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Проста каб зразумець, ўмова, якое прыносіць ўзнікаюць памылкі, якія вы, на высокіх абарачэннях, пасля рэзкага хуткае і поўнай нагрузцы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вядома і відавочна, праблема і памылка на 3000 аб каля-ступеністая сярэдні высокія, таму. 4 і 5* pi? што яшчэ, на гэтых абарачэннях помпа можа ўжо? напрыклад, заглушыць выдатна 1700 бар

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •