Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239

файл ducati performance для 749 cod. 96443204B

Напрыклад, па тэме шукаю вышэйзгаданых файл для эбу 59м, а затым 256 mb

Загадзя дзякуй!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Код 96443204B азначае ўвесь камплект (выхлапная труба 57 мм поўны, паветраны фільтр і блок кіравання). Я не ведаю, я пастаўляецца з блокам кіравання 5-й РАНІЦЫ, а затым-файлы ад 304kb.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    павінна быць 320kb......я ведаю, што можа быць у мяне? я маю на ўвазе панядзелак? чаму? я ключ у майстэрні....але калі 5AM 320 чытае і піша, і каб убачыць яго з titanium скарачэнняў 304....
    а вопыт...з картай dp і арыгінальны рухавік, я павінен быць сумленным на тых, хто не ? максімум, у асноўным, з сістэмай зліву і фільтр, і калі ен працуе ў інтэрнэце?, soffrir? у imbrattamenti і 90% вы страціце ўніз....або лепш у фазе рухавіка, які выкарыстоўвае гуляеце ў горадзе?....тады не ведаю, карысць будзе? зрабіў з матацыкла....але калі вы паглядзіце добра паміж авансы і ціскам...вы заўважыце, пустэч, якія легка colmabili і andr? значна лепш карты dp.
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    павінна быць 320kb......я ведаю, што можа быць у мяне? я маю на ўвазе панядзелак? чаму? я ключ у майстэрні....але калі 5AM 320 чытае і піша, і каб убачыць яго з titanium скарачэнняў 304....
    а вопыт...з картай dp і арыгінальны рухавік, я павінен быць сумленным на тых, хто не ? максімум, у асноўным, з сістэмай зліву і фільтр, і калі ен працуе ў інтэрнэце?, soffrir? у imbrattamenti і 90% вы страціце ўніз....або лепш у фазе рухавіка, які выкарыстоўвае гуляеце ў горадзе?....тады не ведаю, карысць будзе? зрабіў з матацыкла....але калі вы паглядзіце добра паміж авансы і ціскам...вы заўважыце, пустэч, якія легка colmabili і andr? значна лепш карты dp.
    прывітанне

Дзякуй усім, але, на жаль, працу і " градыент".
    Кліент занадта патрабавальным.
    Вы не ведаеце, " што хацеў!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    разумею цябе....я, у асноўным, механічныя працы, а таксама некаторыя карты,...і часта, калі я, здараецца, усяго толькі другі....многія не разумеюць нават, чаму? бензін згарыць....спрабуюць цягнуць 20 30 рэзюмэ ад просты карце...не разумеючы, што на такія рухавікі...больш, што для паляпшэння прадастаўлення і fruibilit? вы не можаце зрабіць нічога іншага,....і лічаць таксама, што для іх атрымаць****....
    ба....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Вы, 304 або 320 гаворым ў асноўным адзін і той жа памер файла і тып эбу (толькі не ясна, хто чытае)

Пацвярджаю, як сказаў ducati83: гэта тыповы карту DP, падыходзіць для выкарыстання толькі трэк з абаротаў і магутнасці толькі ў верхняй, і ў любым выпадку, каб прымусіць яе ісці добра, вы павінны спарить прыгожай ўстаноўка механічны этап.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    відавочна, што механічны этап ідзе паляпшэнне...і адчувае сябе значна больш гэтай карце, але, як ты кажаш, толькі на трасе, калі яны могуць карыстацца дабротамі....потым калі матацыкл арыгінальны вы зрабіць цюнінг этапу механіка...не пашкадуеце...моцна зменіцца паводзіны рухавіка....

каб удакладніць яшчэ раз памер файла....вы НЕ павінны пісаць ад 304kb,вы рызыкуеце заблакаваць або, калі запіс ідзе добра, не частцы.....за выключэннем, калі вы зрабілі scodifica за ўсе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Дазвольце, але адносна памеру файла для запісу, усе залежыць ад інтэрфейсу, які вы выкарыстоўваеце, і таксама незалежна ад таго, зроблена ці не scodifica поўнай або частковай. Я ў залежнасці ад таго, што я павінен рабіць, я пішу ад 304 або 320, у boot або паслядоўны, scodifico або няма, я выдаляю кіравання иммо або няма, я выдаляю кіравання прыборнай панэлі або няма. Усе залежыць ад таго, што мне трэба?.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    правільна вы маеце рацыю, я не ўказаў мовы інтэрфейсу:mpps для 59м файл чытаць/напісаць ад 256 для 5am чытайце 320кб,калі вы хочаце змяніць з дапамогай titanium скарачэнняў 304kb але пісаць 320кб, як апісана вышэй....

вы нейкі інтэрфейс выкарыстоўваеце?? цікава ведаць, што гэтыя рэчы,не ? мая асноўная праца? на матацыклах, працую ў асноўным механічныя, але таксама і супастаўлення, калі трэба.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    На гэтыя блокі можна бяспечна выкарыстоўваць нават просты MPPS12.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •