Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310

Праблема гарачага паветра 500 abarth санта-змяшальнік гарачай і халоднай маршрут

Прывітанне, як "назву" я пішу, каб задаць гэтае пытанне. Мой 500 ? пакутуе ад гэтай праблемы, і адшукваць? некаторыя душы, піа, што вырашыць без змены ўсей печы, але толькі ў рамонце люка. Можа быць, калі хто-то мае l выбухнула дзе гэтая санта-б, што прыемным. Дзякуй. Oakley

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    лопасці змяшальніка і ўнутры пакета ацяпленне, за панэллю. Затым сонта ari bag,contakm,аўтамагнітола,каманды, ацяпленне,руль, і інш..... адвядзі ўсе панэлі прыбораў і пасля гэтага? пасля загрузкі звярніце ўвагу, што кандыцыянеры і адлучэння абсталявання пасылкі ацяпленне ў адсеку рухавіка, дэмантуюць з салона, і потым яго трэба будзе адкрыць. Поспехі. Мае ,калі вы не тып, пацыент пакідае ніколі і дзірку зрабіць іншым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Добры дзень, дзякуй за адказ...я хацеў бы ведаць, калі ? l адзінае рашэнне, акрамя яго пакінуць, cos?.... Не пу? убачыць люка, з-пад, напрыклад.? Я не ведаю нават дзе ? размешчаны паблізу вентылятара або ў іншым месцы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    праблема заключаецца ў перадачах, якія адкрываюць і зачыняюць portellino змяшальніка, здараецца, што яны ламаюцца, я не ведаю, калі вы можаце? доступ разборкай вырабы, дзверы аб'ектаў, у адваротным выпадку варта зняць plangia прыборнай панэлі і праверыць без дэмантажу награвальніка, якая portellino няспраўны з дыягназам актыўнага і інш
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Я зрабіў дыягностыку і на самай справе я ў працэнтах дзіўныя адкрыцця закрыцця... стартар працуе, але я лічу, што люка заблакаваная. Трэба толькі зразумець, як ? калі вы можаце атрымаць доступ з па-за, не выдаліўшы цалкам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Я іду трохі ў памяці цяпер, але тое змяшальнік павінен быць змантаваны з боку пярэдняга пасажыра, крыху ніжэй корпуса прыборнай панэлі, вы павінны туды дабрацца, выдаліўшы толькі панэль, якая пакрывае тую частку. І ? недахоп, які маюць усе гэтыя машыны. Толькі, што запчасткі не іх, "Fiat", а затым варта яму змяніць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Дзякуй . Cos? ты мне адрасавана . Pi? позна пачынаеце? разабраць перагародкі з боку пасажыра і паглядзець трохі. Магчыма, дзеянні portella дыягназ, і я бачу дакладна, дзе знаходзіцца.... І я спадзяюся, што змагу змяніць і зрабіць яго функцыянальным. Тут, у Сардзініі не холадна холадна, але вы ніколі не ведаеце. Я трымаць вас у курсе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Я іду трохі ў памяці цяпер, але тое змяшальнік павінен быць змантаваны з боку пярэдняга пасажыра, крыху ніжэй корпуса прыборнай панэлі, вы павінны туды дабрацца, выдаліўшы толькі панэль, якая пакрывае тую частку. І ? недахоп, які маюць усе гэтыя машыны. Толькі, што запчасткі не іх, "Fiat", а затым варта яму змяніць...
    згодны ў поўным аб'еме, што сказаў, прывада і на баку пасажыра, і мы павінны прыбыць, праблема ўзнікае, калі вам трэба змяніць portella, што трэба зняць прыборную панэль, перш, але я прапаную зрабіць навучанне ў становішча portelle у дыягназ, вы ніколі не ведаеце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Прывітанне l навучанне люка толькі з афіцыйным дыягназам?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны дамагчыся нават з fiat сталевы алхімік або з autocom, вы павінны паспрабаваць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •