Я павінен перапраграмаваць pcm з ids ..як першы раз, калі я раблю гэта, я хацеў бы ведаць, як чытаць самаклейная таблічка на ecu пра код, і налады, і ўсе астатняе...дзякуй
Я павінен перапраграмаваць pcm з ids ..як першы раз, калі я раблю гэта, я хацеў бы ведаць, як чытаць самаклейная таблічка на ecu пра код, і налады, і ўсе астатняе...дзякуй
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
вы не павінны чытаць ні ў таблічцы, калі ласка, для перапраграмавання модуля і абярыце "pcm", калі есць абнаўлення для гэтай ecu табе гэта кажа, пасьля чаго яна вызначана, вядома...каб абнавіць модуль любы ? павінны мець ідэнтыфікатары з l апошняе абнаўленне існуючага і падпіску
Дзякуй, на жаль у мяне есць ids клон, але я ясна даў зразумець ідэі...і не ? мала!!!!а заўтра, я адчуваю тое ж самае...у добрае зрабіць
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]