Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985

berlingo кіраванне цверды мяккі

прывітанне ўсім форуме, у мяне праблема на citroen berlingo 1.9 d 2002 -, рухавік wjz з помпа лукас механіка, праблема, што падчас руху па кальцавой напрыклад, рулявое кола змяняе становішча цвярдзець і riammorbidendosi пастаянна змяняючы траекторыю руху, першая праца выкананы ? было замяніць помпа рулявога кіравання спустошыў усе ланцуга, і новае алей, але праблема не ўхіленая прашу дапамогі, у якім кірунку, і элементы кіравання, выканайце

дзякуй загадзя за любыя адказы

з павагай
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Controllla шарніра рулявой калонкі,калі і ****** змяняецца скрынка, кіраўніцтва.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    аднаўлю паведамленне, сказаўшы, што сення сярод многіх работ удалося сабраць скрынку, кіраўніцтва цяпер машыны ? яшчэ на палубе, але гэты недахоп, здаецца, знікнуць заўтра я скончу сабраць усе, і я стараюся на дарозе, але я думаю, што гэта вырашаецца з заменай картэра скрынкі перадач

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Бінга!!!!! Ну не хацеў вельмі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне я, напрыклад, аналагічная праблема яго вырашана некалькі месяцаў таму, робячы адрамантаваць скрынку guida.saluti

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    гэта была скрынка паводзіны вельмі дзіўна, калі я ? здарылася ў другі раз быў помпа, вы ніколі не спыняйце вучыцца

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •