Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Абмеркаванне: FORD Focus c-max 1.6 tdi

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

FORD Focus c-max 1.6 tdi

У мяне праблема на гэтай машыне рипы , cio? слязу, не ? што так празмерна, але ? раздражняе і тое, што раней не рабіў.
    Машына мае 75000km не ? адзін fap 2008 год
    Замены розных фільтраў.
    вам ? ніколі не было праблем на valvoe egr на гэтыя мадэлі?
    У вас есць савет?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    У diagniosi есць памылкі? У любым выпадку
    На 1600 psa я ўжо? былі праблемы з сістэмы рэцыркуляцыі ог ўтвараюцца некалькі шумавіння, калі ? адзін, які ідзе павольна і таму, паездкі на кароткі адлегласць, нават калі праблема больш часта ? засмечвання дызельнага фільтра

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    avoglia egr я пачаў бы менавіта з іх
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    avoglia egr я пачаў бы менавіта з іх
    Сапраўды, сапраўдныя ciofeche тыя клапаны, smontala, верагодна, sar? інкруставаны і не працуе бясплатна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    мне прывітанне ? давялося праблема, так на с4 я вырашана шляхам замены клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог. увага: калі выдаліце з карты ў некаторых выпадках павялічваецца вельмі fumosita я таму? яго новая

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    І слезы, або больш? на аказанне зубчасты? Таксама я indagherei, як і раней, што на сістэмы рэцыркуляцыі ог.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    у мяне таксама былі падобныя праблемы car з першай перадачы на хуткасць зніжаецца поддерживающ пастаянныя seghettamenti.....я вырашыў праблему, паставіўшы пласціны з адтулінай (калі я правільна памятаю, 5-6 мм), і я вырашыў праблему......я заяўляю, што курэнне на выхлап павялічыўся дастаткова.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Тады разрыў ? у піваварнай вельмі адчувае, на 3000 сядзіць і праз некаторы час адчувае штуршок.
    Першую працу я памяняў фільтр дызель, але не ? нічога не змянілася.
    Я хацеў бы паспрабаваць з клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, каб зачыніць карту , але ? праўда, што паліць пасля гэтага?
    Кантрольная лямпа рухавіка не гарыць і нуль памылак у дыягностыцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    упэўнены на 99%, што і клапан egr, што ад непрыемнасцяў.. калі вы можаце, перш чым выключыць яе з ecu закрыць яго фізічна і пайсці паспрабаваць аўтамабіль, нават калі вам гарыць рухавік...вы ўбачыце, што праблема заключаецца ў іх!або пошта файл крычы, што мы даем вам паглядзець і закрыць ад sw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    я зрабіў работы, cio? разабралі клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, нават не было брудна, нават самы дрэнны ен там, дзе і выходзіць у паветравод aspirazioneche знаходзілася дрэнна, праверыў засланкі-ок.
    тое, што я заўважыў ? што c'? шмат алею ў калектары, машына ў 69000 км, нават шмат, і тады ўладальнік ? той, які не ідзе ні моцным, яны робяць так гэтыя машыны?
    у любым выпадку ўсе зрабілі і праблема ? ім яшчэ, магчыма, што-то лепш ідзе, але не вялікая
    я хацеў выдаліць egr ад карты, але ўбачыў, што ад паслядоўнага порта magpro2 не закон, я павінен зрабіць гэта ў bdm і не ўдалося.
    датчыкі ці паветра ( maf ) даюць праблемы на гэтых машынах?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •