Вынікі з 1 па 8 з 8
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    2

Праблема Fiat Scudo Вентылятар печкі заўседы ўключаны

Усім прывітанне
    я пачатковец на Форуме, спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы
    У мяне Fiat Scudo TD 97 з праблемай. Практычна кожны раз пры ўключэнні рухавіка ўключаецца вентылятар, ацяпленне, печка салона, карацей кажучы. Я думаў, што праблема паўстала з manapola печкі, я выдаліў, у мяне таксама адключаны за драты, але ўключаецца вентылятар, тое ж самае. Заўвага: калі праблему ? гатэль, вентылятар заставаўся уключаным на максімум, я павінен быў раз'яднаць, зняўшы засцерагальнік. Ад p? час, вентылятар застаецца уключаным, але да мінімуму. Бачыў, што набліжаецца зіма, я хацеў гэта выправіць, па меншай меры, для spannare лабавое шкло. Хто-небудзь ведае што-небудзь пра гэта? Можа быць якое-то Отн

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Язэп спачатку варта прадставіць у асобным раздзеле, пасля, вядома, хто-то цябе дар? любыя прапановы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    2
    Leandro89, у якой раздзел вы маеце на ўвазе? я адправіў паведамленне ў раздзеле няправільны?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Іосіф Visualizza Messaggio
    Leandro89, у якой раздзел вы маеце на ўвазе? я адправіў паведамленне ў раздзеле няправільны?
    будучы новым членам форуму трэба чытаць правілы і прадставіць у прэзентацыі раздзел

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    калі і, як мінімум, і нармальна, у адваротным выпадку сара няспраўнасць модуля вентылятар

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    калі monopola вентылятара і становішчы нуль, то ж не павінен працаваць, калі паміж імі не ўстаноўлены кандыцыянер, і сняданак уключаны. калі вы пакладзеце яе ў рух, і вентылятар пачынае працаваць, вы можаце паспрабаваць, але я сумняваюся, так, што праблема, замяніўшы супраціў хуткасць? вентылятар жа. калі не дапаможа , прыгатуйце схема падлучэння і кантралюе завод.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Гэтыя аўтамабілі маюць модуль, які правярае хуткасць? не супраціў.яны алюмініевыя пласціны побач з вентылятарам

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Унутры гэтага modulino ? комплекснае супраціў.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •