Вынікі з 1 па 10 з 10
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

Agila 1.2 16v не робіць ecuid\чытаць

Прывітанне ўсім, сення я спрабаваў чытаць Agila 1.2 16v, які мае праблемы, якія часам ставіць у рыданні без якіх-небудзь памылак у блоку кіравання і пры адключэнні акумулятара (p? і паўторным падключэнні prob знікае для р?.

Я зрабіў ecu id певень і прыбыў на 80% я даў read error.

Я спрабаваў чытаць непасрэдна ў іх, не ? нават гульню даў мне адразу памылка. Драйвер ? тое, правільна, але не c'? у бок. На мінулым тыдні з zafira, які я чытаў, і напісана без праблем. Ўбачыў праблемы, якія ен можа нават думаць, што што-то ў Ecu, чаму? у дыягностыцы я магу ўвайсці? у дадзеных дыягностыкі, напрыклад, чытаю акумулятара напружанне 8-9в, калі певень мяне ўжо 12v. Машына ходзіць наладзіць за выключэннем выпадкаў, праяўляецца часам гэтыя праблемы, якія вырашаюць усе, як сказаў, адлучыць акумулятар.

Вы кажаце, што ecu ? з ладу???????

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Я controllerei усе правады масы ? харчавання асноўных, то фактычнага харчавання на кантактах ecu з дапамогай мультиметра, можа быць праблема харчавання
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    электрычныя праблемы,калі ласка, праверце і паспрабуйце падключыць эбу на стале,калі працягваць, каб даць вам праблемы ? эбу,паспрабуйце прагрэйце яго паяльнікам гарачага паветра можа быць ? толькі які-небудзь кантакт

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    гэта не законы і нават не напісаць з пеўня ? адзін me 7.6.2 мне ніколі не шанцавала мне 2, калі вы павінны служыць выкарыстанне ў якасці карт ляжыць у офісе
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    гэта не законы і нават не напісаць з пеўня ? адзін me 7.6.2 мне ніколі не шанцавала мне 2, калі вы павінны служыць выкарыстанне ў якасці карт ляжыць у офісе
    Мне здаецца, МЯНЕ 1.5.5. Таму што певень з драйверамі 7.6.2 нічога не робіць, не пачынае нават ecuid. ? з драйвер 1.5.5, які пачынае рабіць ecuid, і пасадзіць на 80%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    у me 1.5.5 не чытайце, калі не ў школе ад таго, што я памятаю,з kess вы робіце ў virtual mode .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    я чытаў і пісаў у спешцы 1.0, якая мантуе ж эбу, як я разумею.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    61
    аднак, калі чытаць з mpps12 павінны прачытаць, але, як кажуць іншыя правяраць праводку, калі вам трэба, чытаць я се пытаешся, а таксама азнаеміцца з mpps

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    Мне здаецца, МЯНЕ 1.5.5. Таму што певень з драйверамі 7.6.2 нічога не робіць, не пачынае нават ecuid. ? з драйвер 1.5.5, які пачынае рабіць ecuid, і пасадзіць на 80%
    тады ? самай, ціха з чорнага пластыка
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Калі ласка, праверце падачу сілкавання на эбу і праверце правады з мультиметр, правады ад блізкіх, ад сцяжкі чорныя каля раздымаў і бывае так, што вы ўнутрана interrompino

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •