Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: праблема golf IV 1.6 sr 8v

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54

праблема golf IV 1.6 sr 8v

Прывітанне ўсім, я спадзяюся, я не tirerete памідоры на яго погляд аўтамабіль у пытанне, але ў мяне наступная праблема на маей машыне:

трохі часу я чую "здзімаць", чым раней, але, перш за ўсе, да мінімуму мармыча ен. Мармыча, нават калі паніжэння перадач, і наогул на нізкіх абарачэннях.

Калі страляніна трохі, і, як быццам тармажэння, і пасля таго, як я, напрыклад, у 90-х вы адчуеце легкі ўвойдуць, як калі б вы ходу ў паветры што-то.

Я заяўляю, што на машыне я ўжо зрабіў наступныя працы:

увесь курс

корпус дросельнай засланкі новы

драты на свечкі і знічы

лямбда-зонд

датчык масы паветра

купон

Мае сумневы ? што не есць няспраўнасць у блоку кіравання рухавіком.

Калі вы жадаеце, вы можаце таксама ўзяць 3 або 4 л. с. больш?

вам эксперты ? здарылася ўжо, што гэта такое?

загадзя дзякуй усім, хто закране.

я таксама зрабіў размеркаванне
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 21:56

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    прывітанне catalizzatorre забітыя ? пакладзеце рукі за выхлап і за паскарэнне, хто-то і адчувае, у адрозненне ад іншага аўто,або размеркавання фаз няправільны зуб,дыягназ, то....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Controllero...але ў дыягназе цяпер нават не памылка....магчыма, што ў іх не так з размеркаваннем? Не, я памыліўся, я на нейкі машыны...і не механік...я спадзяюся, што не...каталізатар можа быць....ен 15 гадоў машына...

Затым кожны раз, калі заходу і accellero колаў, магчыма, некаторыя нізкія адчуваю scippiettare....амаль як сябе, спрабуючы сысці ў трэці трымальнік
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-10-2013 да 14:44

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    правераны ў дадатак да фазе размеркавання, як прапанаваў мой калега ціскам, бензінавы фільтр бензінам і бензонасос фарсункі і інш.. у мяне ? наткнуўся на skoda 1.6 mpi помпа ен не правільны расход, тэст машыны з манометрам на лініі падачы бензіну на дарозе і паглядзець, як ен сябе вядзе
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Ок маяк an he тое, але я ўжо змянілася і помпа і фільтр benza.....я кропка кандыдатаў этапе, каталізатар і фарсункі. Гэтая машына мае дросельнай засланкі сістэмы рэцыркуляцыі выхлапных газаў? Мне здаецца, няма, але вы ведаеце, не будучы механікам....

Працуючы электраабсталяванне, электронныя на аўтамабілі ў гэтыя дні я звярнуўся ў некалькі майстэрняў і ўсе ? размеркаванне зроблена дрэнна, хто мне гэта зрабіў....калі accelleri рухавік ад гэтага адчуванне, як быццам ен тры....затым дае некаторыя sgasata і на месцы сказаў мне, што і як, калі б выбух не ў той час. Ясна, проста, што быў няправы, нават толькі адзін зуб, што праблема есць і....наступны тэст сара давесці машыну ад тых, хто мяне зрабіў і прымусіць яго праверыць......
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-11-2013 да 15:10

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    прывітанне ўсім я даведаўся ў канцы, што кабель свечка была няспраўная...дзіўна, таму што іх купіў новыя, амаль год таму. Кропкі і, па крайняй меры, не разгрузкі на блоку рухавіка..трэба паскорыць трохі, каб праверыць, ці дэфект.
    Я да гэтага часу сумняваюся, пяро:я заўважыў, што помпы, які прыводзіць у рух засланкі ў впускных калектараў не рухаецца, калі accellero. хто-небудзь ведае, лушчака, як праверыць яго працаздольнасць? прымаючы пад увагу, што pompettina ? прыводны ў дзеянне прывадам.
    прыкладаю фота дыягназу, што я зрабіў з mtore мін.

іншыя фатаграфіі...
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 10-11-2013 да 13:43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    пакуль я чытаў, я думаў, што гэта праблема ahhahaha

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    І дзіўна...таму што яны былі новыя...матэрыял маці..55 еўра на вецер..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Вы-то брэнды дрэннае.i buonii з'яўляюцца ARP i miglmigliori па-мойму, нават Brecav, не дрэнна . Чэмпіен so na monnezza.глядзіце таксама свечкі, якія вельмі ўплываюць на

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    свечкі я паставіў бош 4 падказкі...у спісе сумяшчальнасці? я даваў тыя. раней у мяне ірыдый ngk, калі не памыляюся

але што тычыцца матылькоў на ўваходзе, як я магу ведаць, калі прывад з гэтай"грушай паветра" працуюць? і на месцы я спрабую accellelare але не рухаецца міха....згадвае толькі...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 16:55

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •