Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28

Дапамога/Думкі Ecu Bosch ME7.5 AUDI

20131026_232952.jpg20131026_232915.jpg20131026_232932.jpg

Сення я выдаліў ecu Audi TT 1999 года 1.8 T 20v 224hp (225) код рухавіка APX, ECU bosch motronic ME 8N0 906 018 АЭ.
    Пасля яго адкрыцця я зразумеў, што, як відаць з фота, ад ўспышкі ? gi? раней dissaldata і ? ужываецца дадзены цокаль. У любым выпадку, каб выдаліць flash, трэба отпаяйте супраціў блізкае, інакш цокаль не цячэ і не дазваляе разблакоўкі flash.
    Улічваючы ўсе гэта мы ўжо? зразумеў, што гэта быў сеткавы дыск (зрабіць ад папярэдняга ўладальніка), чаму? у адсутнасць іншых праблем (? быў правераны кожны кампанент) забяспечвае жудасна і pi? раз ідзяце ў recovery, скарачэнне паліва і зніжэнне boost. Акрамя таго, пік прыходзіць на 1.4 бар пры серыі павінна быць каля 1.0 бар. Сказаўшы гэта, мы хацелі б перапісаць карту арыгінал, каб затым працаваць на "чысты".
    Улічваючы, што я не праграміст, flash і нават ведаю, які ўзяць, і ў любым выпадку я жадаў бы пазбегнуць выдаткаў, у выніку чаго, вы можаце зрабіць працу з galletto клон ver 1260?
    Вялікі дзякуй тым, хто выст? мне з парады/прапановы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Ніхто не, што я ад рукі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне ttmsport я цябе не conziglio пісаць з galletto 1260, але вы павінны ўзяць праграміст, і шчыра веру, што певень 1260 не пратакол, але я не ўпэўнены, да спрабаваў чытаць з пеўня?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў TTMsport Visualizza Messaggio
    20131026_232952.jpg20131026_232915.jpg20131026_232932.jpg

Сення я выдаліў ecu Audi TT 1999 года 1.8 T 20v 224hp (225) код рухавіка APX, ECU bosch motronic ME 8N0 906 018 АЭ.
    Пасля яго адкрыцця я зразумеў, што, як відаць з фота, ад ўспышкі ? gi? раней dissaldata і ? ужываецца дадзены цокаль. У любым выпадку, каб выдаліць flash, трэба отпаяйте супраціў блізкае, інакш цокаль не цячэ і не дазваляе разблакоўкі flash.
    Улічваючы ўсе гэта мы ўжо? зразумеў, што гэта быў сеткавы дыск (зрабіць ад папярэдняга ўладальніка), чаму? у адсутнасць іншых праблем (? быў правераны кожны кампанент) забяспечвае жудасна і pi? раз ідзяце ў recovery, скарачэнне паліва і зніжэнне boost. Акрамя таго, пік прыходзіць на 1.4 бар пры серыі павінна быць каля 1.0 бар. Сказаўшы гэта, мы хацелі б перапісаць карту арыгінал, каб затым працаваць на "чысты".
    Улічваючы, што я не праграміст, flash і нават ведаю, які ўзяць, і ў любым выпадку я жадаў бы пазбегнуць выдаткаў, у выніку чаго, вы можаце зрабіць працу з galletto клон ver 1260?
    Вялікі дзякуй тым, хто выст? мне з парады/прапановы.
    вы можаце зрабіць без праблем з дапамогай fg 1260 клон

лічбы на этыкетцы, не можа быць надзейным, лепш, калі калегі fg all аўтамабіляў і напішыце тут дадзеныя, лічаныя з ідэнтыфікацыі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Марка: Не, я яшчэ не спрабаваў чытаць з пеўня. Я павінен яшчэ ўсталяваць, чаму? мне давялося адфарматаваць кампутар, каб праблем у hd. Спрабую заўтра ўвечары. Усе роўна, што праграміст мне парады, каб не марнаваць вар'яцтва і сумяшчальны з тыпам патрона?

Carmageddon: Ок, я спрабую чытаць. Але праглядаючы паведамленні я ўбачыў, што ? праблематычна чытаць гэты ECU. Я спадзяюся, не дае мне сысці з розуму...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    не c ? вар'ят, нічога, на месца, зняць засцерагальнік № 11, як вы пытаецеся ? дастаткова павярнуць на off ключ, а затым пасля таго як ок да інфармацыі, якую вам падаюць абароты на вкл ключ і чакаць.

вы таксама можаце паспрабаваць чытаць без павароту ключа ў on, я, па крайняй меры, 4-5 з гэтых аўто я зрабіў чытанне і праграмаванне без ўстаўкі няма ключа-уключыце-выключыце!
    калі ўстаўляў ключ і апранаў на онлайн не было, як чытаць ці пісаць.

у-чаму? не, я ніколі не прасіў і я не хацеў, каб гэта высветліць, але, паколькі важна ? c ? таксама гэта магчымасць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прывітанне Carmageddon...questaproceduradi leggre-пісаць з карціны, і ключ off пу? зрабіць таксама на edc15v??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Вельмі добра было б ведаць. Я раблю тэсты, і я дам вам ведаць. У выпадку, калі я магу чытаць усе. Цяпер, дзякуючы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    чытайце і пошты papppa ... карту мы цікаўныя ... вы таксама можаце паспрабаваць набраць яго, калі прачытаеце, вядома, добра ... так ? у разетку, калі яе перапісаць у школе .. не вер яму запісы з 1260 , толькі нейкі клон ? зроблена прыстойна візы 3-х тыпаў некалькі даражэй, і яшчэ дзве раскошныя
    я там пішу толькі slk r 170 і clk 203 або падобныя , так шмат, вы можаце перапісаць іх нават у 10 разоў, калі вы не блакуюць , і 50% bisogns паўтарыць запісу 2 ці 3 разы
    певень зноў не піша...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    прывітанне Carmageddon...questaproceduradi leggre-пісаць з карціны, і ключ off пу? зрабіць таксама на edc15v??
    няма........

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •