Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 50

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47

bmw 320 d 2004 года, датчык выдатку паветра новы ж памылка

усім прывітанне,у мяне bmw у майстэрні 2004 тып рухавіка 204d4, 150 к.с., які часам гарыць і дыягназу мне датчык масы паветра,alche курс датчык,пасля розных праверак,тыпу egr, муфты,матылькоў калектары,датчык ціску турбіны,зменнай геаметрыяй,і каталізатар,але нічога, праз некаторы час siriaccende ,нават пасля 2 або 3 giorni.sensore маса паветра занадта высокі,на самай справе, калі я гляджу на параметры рэальных намінальнай кошту (то, што вы чакаеце эбу)на халастым ходу і' 225mg у той час як фактычнае вымяраецца датчыкам і da450 a480... прывітанне, пакуль і загадзя дзякуй тым, хто хоча' даць мне любы савет

прабачце, я заяўляю, што ў расеі edc16 так што ніякіх абнаўленняў або кадоўкі, акп, расходомер паветра,прывітанне
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-10-2013 да 08:15

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у вас есць egr зачынены для гэтай машыны??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    я зачынена пасля замены датчыка расходу паветра для выпрабаванняў ,я бачыў, што адбываецца ў мяне ўсе яшчэ есць закрыта з ліст круглы, устаўлены ў трубу клапан, але, калі яны accorgeva, я да цябе і памылка рэцыркуляцыі, то я tolto.l'egr і' чыстым і функцыянальным,блок egr я зрабіў гэта раз,у вас есць якія-небудзь ідэі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на гэтыя аўтамабілі былі праблемы ўшчыльнення клапанаў, і сярод шматлікіх памылак, давалі нават тое, расходомер паветра.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    вы кажаце, што гэта можа быць механічная праблема?я спрабую зрабіць тэст сціску заўтра ж,для бяспекі,дзякуючы intanto. але аўтамабіль мае толькі 157000 км, і кліент прыклала ўсе добра,акрамя замены алею кожныя 30000 км,што я не так шмат, згодны,але....калі я зняў калектары ўпускаючы я знайшоў іх у "чыстых"параўнанне і многія іншыя аўтамабілі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    КАЛІ ў вас да заблакаваны рэцыркуляцыі з раз, і тады ў вас есць памылка, я б сказаў, дараваць врі і паспрабаваць... можа быць мяккай, не добра зрабіў тое, што павінен быў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    затым я памятаю, што ? можаце скінуць навучанне maf
    тэст

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    вось файлы крычы, а другі-egr
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    я не бачу белы дым fap-то-няма,але калі ен робіць трохі, можа быць, не я зрабіў, калі заўтра бяспечнага кіравання,вы думаеце, што, магчыма, спаліў зло ?ці яшчэ што-то

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    правілы air flow ад карту , практычна панізьце адчувальнасць? maf, пакуль маса паветра, адпавядае масе вымяраецца, аднак, на маю думку l egr ? закрытая
    электроннай картай, калі вы хочаце

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •