Прывітанне ўсім, як мая першая тэма, я хацеў бы прапанаваць прыгожыя rognazza, што я цягну наперад некалькі дзен.
Кліент ад месяца touareg 2004 5.0 v10 трымальнік casusa ў ecu з ладу.
Я заяўляю, што гэты кліент зрабіў вакол розных людзей, якія да канца не атрымалася, таму я знайшоў ecu ўжо разабралі шмат e2prom ўжо risaldate(я думаю, што, прачытаўшы файл для иммо).
Я зразумеў адразу, што той, хто спрабаваў падштурхнуць машыну цалкам ігнаруецца, што аўтамабіль мае двайны экю edc16u1, і ен займаўся толькі на адной, перакананы, вядома, што ен толькі адзін(таму што раней не атрымлівалася, разабралі).
Першае, што я зрабіў ? была ў тым, што кланаваць ecu з ладу, з другога працуе. З першым ecu крычы не сыходзіў memmeno стартэра, з гэтай кланаванага вы, але я машыны не заводзіўся.
Я зрабіў дыягностыку з дапамогай vcds, і я выявіў, што на абодвух эбу мяне з'яўляецца памылка e2prom на іх, а не MIL ON.
Тут і далей абсалютная цемра:
Праблема ? не ведаю, што зрабілі людзі да мяне, але, перш за ўсе, што яны ўклалі блаславіў e2prom.
Я паспрабаваў адкрыць другі ecu і зрабіць рэзервовую копію ўсяго.
Я параўнаў файлы першай і другой ecu з дапамогай циферблатного індыкатара бінарных, і я заўважыў, што файлы ў ложку яны ўсе аднолькавыя, за выключэннем ўтрымання адпаведных e2prom, а то яны захоўваюць той жа n?шасі.
з дапамогай праграмы я паспрабаваў выдаліць иммо для evitar праблемы, але нічога, усе тая ж памылка.
Спадзяюся, я цябе не навеў сон, але мае наступныя пытанні:
1)які? экю master і slave?
2)ecu павінны мець дакладна такія ж файлы, або майстар павінен адрознівацца, што што-то з раб?
3)праблема запуску ляжыць у файле e2prom?
4) хто-то з рэзервовага капіявання адпаведных ecu прачытаць bdm?
5) існуе файл з так званым "дзева", што дазваляе мне прывесці ў рух машыны без уліку иммо і адрозненне паміж master і slave?
Загадзя дзякуй тым, хто будзе ведаць, дайце мне адказ, і прабачце, калі я занадта захапіўся занадта