Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 73

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54

савет на ecu з ладу touareg 5.0 v10

Прывітанне ўсім, як мая першая тэма, я хацеў бы прапанаваць прыгожыя rognazza, што я цягну наперад некалькі дзен.
    Кліент ад месяца touareg 2004 5.0 v10 трымальнік casusa ў ecu з ладу.
    Я заяўляю, што гэты кліент зрабіў вакол розных людзей, якія да канца не атрымалася, таму я знайшоў ecu ўжо разабралі шмат e2prom ўжо risaldate(я думаю, што, прачытаўшы файл для иммо).
    Я зразумеў адразу, што той, хто спрабаваў падштурхнуць машыну цалкам ігнаруецца, што аўтамабіль мае двайны экю edc16u1, і ен займаўся толькі на адной, перакананы, вядома, што ен толькі адзін(таму што раней не атрымлівалася, разабралі).
    Першае, што я зрабіў ? была ў тым, што кланаваць ecu з ладу, з другога працуе. З першым ecu крычы не сыходзіў memmeno стартэра, з гэтай кланаванага вы, але я машыны не заводзіўся.
    Я зрабіў дыягностыку з дапамогай vcds, і я выявіў, што на абодвух эбу мяне з'яўляецца памылка e2prom на іх, а не MIL ON.
    Тут і далей абсалютная цемра:
    Праблема ? не ведаю, што зрабілі людзі да мяне, але, перш за ўсе, што яны ўклалі блаславіў e2prom.
    Я паспрабаваў адкрыць другі ecu і зрабіць рэзервовую копію ўсяго.
    Я параўнаў файлы першай і другой ecu з дапамогай циферблатного індыкатара бінарных, і я заўважыў, што файлы ў ложку яны ўсе аднолькавыя, за выключэннем ўтрымання адпаведных e2prom, а то яны захоўваюць той жа n?шасі.
    з дапамогай праграмы я паспрабаваў выдаліць иммо для evitar праблемы, але нічога, усе тая ж памылка.
    Спадзяюся, я цябе не навеў сон, але мае наступныя пытанні:
    1)які? экю master і slave?
    2)ecu павінны мець дакладна такія ж файлы, або майстар павінен адрознівацца, што што-то з раб?
    3)праблема запуску ляжыць у файле e2prom?
    4) хто-то з рэзервовага капіявання адпаведных ecu прачытаць bdm?
    5) існуе файл з так званым "дзева", што дазваляе мне прывесці ў рух машыны без уліку иммо і адрозненне паміж master і slave?

Загадзя дзякуй тым, хто будзе ведаць, дайце мне адказ, і прабачце, калі я занадта захапіўся занадта

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэтай машыны ? вельмі складаны, я прапаную шукаць у сеткі pdf, падпісанымі ssp 298 і ssp 304....я адправіў спасылкі, дзе іх можна было знайсці, але пост ? чакае мадэрацыі для чисс? чаму....
    аднак, ecu, што машыны не master і slave, як ты кажаш, але кожны з іх атрымлівае сігналы і кіруе толькі адзін шэраг..тады як маюць зносіны адзін з адным, каб кіраваць рухавіком...
    таму я лічу, што любое ўмяшанне вы тварам да ecu, то абавязкова трэба зрабіць і ў іншым..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    - дзякуй за дапамогу...не будучы чараўніком, я станаўлюся тупей.. :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    знайшоў! цяпер я даю яму паглядзець...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    прывітанне.... нешта.... нават я гуляў трохі на такі тып аўтамабіляў.... у прынцыпе ў гэтай машыне было зменена l' генератара, і пасля таго, як ен пачаў свае праблемы, але ад таго, што я ведаю, у рэшце рэшт вырашана, і ен быў паляць правадоў, які ідзе на акпп сапсаваў.....
    кантралюе і нават ты, сівы машыны cel' мае дэфект, які пры націску або перамяшчэнні паляць правадоў акп пашкоджанні, дэфекты..... і на прыборнай панэлі міргаюць ўсе марс.
    калі я паставіў hw і sw, можа быць, я што-то для сябе.... дакладна не памятаю зараз, але мне здаецца, што e2p былі розныя паміж ecu і ecu b.....
    а манро, лічу, што гэта не магчыма тое, што вы кажаце.... так як не можа кіраваць ecu адзін шэраг.... там павінна быць, каб прымусіць master і slave, бо не могуць змяняцца рэчы толькі на ecu толькі, напрыклад, у autoadattamenti.... аднак павінны быць роўнымі для абодвух ecu, павінен разважаць, як калі б адзін, нават калі ecu атрымліваюць сігналы, maf, 2 maf, па-рознаму, ад 2 датчыкаў turbo па-рознаму, і ? усе два разы!!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    а манро, лічу, што гэта не магчыма тое, што вы кажаце.... так як не можа кіраваць ecu адзін шэраг.... там павінна быць, каб прымусіць master і slave, бо не могуць змяняцца рэчы толькі на ecu толькі, напрыклад, у autoadattamenti.... аднак павінны быць роўнымі для абодвух ecu, павінен разважаць, як калі б адзін, нават калі ecu атрымліваюць сігналы, maf, 2 maf, па-рознаму, ад 2 датчыкаў turbo па-рознаму, і ? усе два разы!!
    на самай справе два экю маюць зносіны адзін з адным, як калі б ен быў адзін, але ў рэальнасці? мы выдатна ведаем, што есць 2....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    ок, дзякуй! я мог бы postarli заўтра, таму што я іх забыліся ў офісе. вы аддаеце перавагу унікальны файл ці ўсе тры, асобна для кожнага ecu?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    з гэтай няспраўнасць не рухаўся menneno рухавік да стартара. з гэтай кланаванай частка, рухавік, але не заводзіць.
    Не ? было зроблена ніякай працы на машыне, калі не тое, што змяніў датчык абаротаў, таму што думалі, што. на дыягностыку машына не мае іншых памылак, калі не тое, што e2prom mannaggia....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    паспрабуйце чытаць e2p-ecu "добрых" і перапісаць яго ў ecu звяртацца.....вы бачылі калі-небудзь...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    па-мойму, вы можаце мець надзею кідаючы ўнутры рэзервовай копіі bdm іншай машыны роўна і выдаленне иммо з deu e2prom

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •