прывітанне перадумовы ? карту маей а4, я не арыгінальны файл, і я адноўлены, пачынаючы з падобны файл у 143cv, але мая нарадзілася "depotenziata " 120cv, але я не знайшоў істотнай розніцы, калі хто-то "праўда " першапачаткова гэта экю, я зрабіў бы вялікае задавальненне убачыць, калі значэнні, якія я паставіў ori-яго або ніжэй, то мы гаворым пра змены, якія вы маглі дадаць.
ніхто з іх не распазнаюцца з тытана, але я іх адкрытыя 592_468
ваш не крычы, есць абмежавальнікі самых высокіх у залатыя часы overboost самыя нізкія turbo некаторыя больш, іншыя менш, у агульным, і аднавіць усе, каб зрабіць яе крычы, як вы кажаце, што і' depotenziata ў 120cv.
ты быў ужо? дапамога, значэнні, якія я паклаў на карту прыходзяць ад 143 таму? цяпер ? ясна, што гэтыя 23 рэзюмэ, " адораным" абмежавальнікі крутоўнага моманту і p? у overboost і ціску турба, усе астатняе ? роўна.
Наогул у гэтай дыскусіі, так як я усталяваны ў трубе без fap і я павінен адключыць яго, улічваючы, што цяпер працягвае рэгенераваць. Хто-то больш? espero мне кажа, калі я добра зрабіў адключэнне з bit switch ?