Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132

Дапамажыце!праблема Чытання Файла Ford C-Max 1.6 Tdci Ecm Titanium, Паколькі

Прывітанне ўсім, я чытаў, ford cmax 1.6 tdci 110 л. з певень v2 fgtech і практычна даў мне ў якасці дадзеных ecu есць бош edc16c34 з hw і праграмнае забеспячэнне, у якім вы цяпер месца, разам з файлам на врі і спрабуе адкрыць яго з ecm titanium мне не знайсці ніякіх драйвераў, як ніколі? Можа быць, чаму? аўтамабіль ? gi? супастаўляецца ці ecm не мае драйвера для гэтай ecu, і не прымушае мяне выглядаць на экране, для мода параметраў................Хто-то гэты файл і будзе cos? добрыя снд? чаму? на банк дадзеных на врі на форуме, не знайшоў нічога, дзякуй усім, хто мне дапаможа................
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    15
    Я ведаю, што ecm не мае драйвераў для дадзенага тыпу ecu, затым загружаеце драйверы з базы дадзеных alientech або карты ў 2d

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    глядзіце, я праверыў на тым, што я, і я semdra вы што-пі? адзін , толькі, што я пакуль не магу праглядаць ўкладання ....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    глядзіце, я праверыў на тым, што я, і я semdra вы што-пі? адзін , толькі, што я пакуль не магу праглядаць ўкладання ....
    Калі хочаце, я прышлю вам фота ў лічку, чытання і, магчыма, мяне паслалі праз ***** ці заўседы ? дазвол

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў Furius Visualizza Messaggio
    Я ведаю, што ecm не мае драйвераў для дадзенага тыпу ecu, затым загружаеце драйверы з базы дадзеных alientech або карты ў 2d
    Праблема ? што мой певень v2 ? версія клон, таму я не маю ніякіх адносін з alientech, калі ласка, вы маглі б убачыць, калі магчыма, з'? ты і таго, каб мне мець? Дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Тады конрад мы робім што-то вы можаце толькі прыкласці файлы такім чынам, каб пазбегнуць рогне з адмін памылак кантактаў, м. і г.д. я даю вам зараз абрэвіятура памяшканнем файла і, магчыма, мне дайце ведаць, ці, яшчэ лепш, усе ford c-max 1.6 tdci 110 л.с. fap, што вы са мной і прыкладзеце ок?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў zaga1 Visualizza Messaggio
    Калі хочаце, я прышлю вам фота ў лічку, чытання і, магчыма, мяне паслалі праз ***** ці заўседы ? дазвол
    на жаль, я чытаў правілы, і не ? прадастаўлена PM .... (я думаў вы)

не s? паспрабуйце папрасіць Адміністратара .

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    на жаль, я чытаў правілы, і не ? прадастаўлена PM .... (я думаў вы)

не s? паспрабуйце папрасіць Адміністратара .
    Тады мы робім што-то мне ўсе файлы з ford cmax 1.6 tdci 110 л.с. fap, што ў вас есць, і кантроль я ж, калі ўсе пойдзе добра, і ў гэтым выпадку я дзякую цябе за тое ж, і дам вам ведаць, ок?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Так прымацоўваць файлы вы можаце alllegare нават калі не вы ? дазволіў спампаваць ок?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    верагодна ? gi? зменены вось чаму? не знаходзіць,а проста змяніць яго ў 2d

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы