Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

выдаленне клапан egr iveco daily 3000 edc16c39

сення раніцай я пайшоў у майстэрню якога ен штодня 3000 edc16c39 памылка ў дыягназе "p028b клапан матылек"
    такая ж праблема ў мяне вырашана на ducato.... але на гэтым daily не c'? да спыніць клапан, як матылек, што сістэмы рэцыркуляцыі ог....
    хто-небудзь есць рашэнне блока цыліндраў???

зыходны файл, які я выкарыстоўваю ? ідэнтычныя, гэта http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1360319965

дзякуй тым, хто мне дапаможа!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у egr зачыняецца, як на ducato
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    файл egr off адпраўлена праз *****.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я спрабаваў таксама ў парадку, msport але нічога не рабіць.... сення ў мяне будзе зроблена 20 выпрабаванняў.... максімум я змог прымусіць яе працаваць ад 84 да 100%.... але нават выдалення элементаў кіравання nn застаецца фіксаванай на 100%

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    я спрабаваў таксама ў парадку, msport але нічога не рабіць.... сення ў мяне будзе зроблена 20 выпрабаванняў.... максімум я змог прымусіць яе працаваць ад 84 да 100%.... але нават выдалення элементаў кіравання nn застаецца фіксаванай на 100%
    але якая праблема?
    у вас есць кантрольныя лямпы гараць?
    калі вы растлумачце лепш, можа быць, вам атрымаецца што-то зразумець,магчыма, паглядзець dtc.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    магчыма, я не патлумачыў, ну на першы пост, у дыягназе ў мяне памылка "p028b дросельнай засланкі", на 2300 ducato ухіляючы неабходнасць кіравання клапан egr завісае клапан дросельнай засланкі цалкам адкрыты, але ? у дэпрэсіі.....
    на 3000 клапан другаснага патоку (матылек) ? электрычная.
    у маім выпадку.... я зрабіла 12 тэстаў сення раніцай, перш чым атрымаць файл egr off, (я ўжо спрабаваў з рашэннем размешчана праграма), і нічога, з axone ў дыягназе я ўсе значэння, якія рухаюцца.... калі порту-нуль 2 panettoni клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог вар'іруецца ад 84% да 100%.... на маю думку, павінна заставацца цвердай.... і засланка працягвае працаваць без праблем..... што ? вельмі дзіўна.... не павінна быць абсалютна так.... заўтра раніцай спрабую autocom, і я бачу, што кажа мне...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    праблема risoto..... файл, які я зрабіў.... было добра..... праблема ? што ў дыягностыцы па-ранейшаму даюць працэнт дыяфрагмы, клапана, чаму ? тэарэтычных разліках, што робіць ecu, калі адключаю трубку, не усмоктвае амаль нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Qindi з egr off матылек не працуе болей?
    І не ? замяніць? Герцагства ад іншай памылкі я не памятаю дакладна, заўтра кантроль

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    выбачайце, калі я выступаю, але хто-небудзь з вас спрабаваў калі-небудзь адключыць EGR на пежо ( тып, мадэль Fiat Ducato ) аб'ем рухавіка 2.200 з эбу рухавіка visteon ? я не ўмеў у бд не праграміст

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    выбачайце, калі я выступаю, але хто-небудзь з вас спрабаваў калі-небудзь адключыць EGR на пежо ( тып, мадэль Fiat Ducato ) аб'ем рухавіка 2.200 з эбу рухавіка visteon ? я не ўмеў у бд не праграміст

прывітанне, я так. яго трэба выкарыстоўваць пеўнік 2 у школе.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •