Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Абмеркаванне: мінімум нераўнамерна

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66

мінімум нераўнамерна

прывітанне, хлопцы,есць адно, есць праблема яго multipla 1.6 .На практыцы аўтамабіль не ў стане падтрымліваць мінімальны рэгулярны,вагаецца ад 900 зваротаў на 2600-2700 абаротаў.З чым гэта можа быць звязана з гэтай праблемай?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне клаўдые ваша праблема можа быць выклікана многімі рэчамі, сцякаючай паветра ў впускном калектары, рухавік, крок за крокам, што адмова або няспраўнасць, вымяральнік паветра з trafilazioni паміж кроку расходомер і калектар або няспраўнасць клапана каністру рэцыркуляцыі пароў бензіну. Вы павінны пачаць з дыягностыкі, каб адрозніваць праблемы
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне клаўдые ваша праблема можа быць выклікана многімі рэчамі, сцякаючай паветра ў впускном калектары, рухавік, крок за крокам, што адмова або няспраўнасць, вымяральнік паветра з trafilazioni паміж кроку расходомер і калектар або няспраўнасць клапана каністру рэцыркуляцыі пароў бензіну. Вы павінны пачаць з дыягностыкі, каб адрозніваць праблемы
    ну мудрыя словы не scarterei экю пасля ўсіх выпрабаванняў mensionate ад аднаго Backgroop
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Прывітанне legendaryslave ######файл, што я табе зрабіла, volkswagen passat (140 коней ? быў перамешчаны ў off limit, але, каб убачыць яго цяпер, як вы?

прачытайце правілы, паслаць такое паведамленне ? супраць правілаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-12-2013 да 18:43

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Гэтыя аўтамабілі маюць сістэму змены фаз газаразмеркавання размеркавання дастаткова, асабліва, калі вы вымушаныя зняць жакея распредвалов вам трэба, каб прымусіць рэчы, інструмент, размешчаны насупраць пазнакі, у адваротным выпадку не выйсці ніколі. Я ? давялося аналагічная праблема на аўто, роўна і ў рэшце рэшт я вырашыў cos

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    ці магу я выключыць корпус дросельнай засланкі,так як я сказаў ? gi? быў заменены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Прывітанне ўсім.
    Слухай савет blackwolfe76.
    Першае, што трэба зрабіць ? праверыць фазы размеркавання, у гэтай машыне ? называецца газаразмеркавання ў " нуль", з дапамогай спецыяльных інструментаў.
    На практыцы служаць для выдалення дробных гульняў прыродных рухавіка, а таксама да дзімы, каб дрэвы ў cammes.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    добры дзень, калі вы ўпэўненыя ў цела, што робіць роўна, кантралюе правільнае клапан рэцыркуляцыі адпрацаваўшых актываваным вуглем, што трапляе на калектар і калі ok, перайдзіце да кроку
    машына ў частцы мінімальнага працуе добра bezina, што метан? ( калі ? газ )

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    аўтамабіль ? таксама павольна апускаючы абаротаў на ўзыходжанне,астатняе працуе добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Мне здаецца, што вы сказалі, дзе шукаць праблему... я ? давялося роўна і я даў табе рашэнне.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •