info для чытання гэтага ecu ад таго, што я бачыў у розных пратаколаў паслядоўнага чытання я хацеў бы ведаць, калі хто-то чытаў, па-ранейшаму без отпаять ў 29f400 я бачыў пост, што яны сьпяць з galletto у boot....
info для чытання гэтага ecu ад таго, што я бачыў у розных пратаколаў паслядоўнага чытання я хацеў бы ведаць, калі хто-то чытаў, па-ранейшаму без отпаять ў 29f400 я бачыў пост, што яны сьпяць з galletto у boot....
гэта ? тое, што я прачытаў у пасце "вопыт на volvo xc90 ложак, і пісьмовы у рэжым загрузкі БЕЗ ОТПАЯЙТЕ НІЧОГА volvo xc90 edc15c11, выбраўшы з запісаў певень volvo v70 edc15c3 да pin 24 eprom я паставіў масу" я выратаваў txt для напамінку.... Але вы кажаце, што пу? быць што-то можна...... або лепш не рызыкаваць....
а я чытаў, і надпіс boot без праблем . тое, што вы адзначылі і мае рэчы, і я магу запэўніць, што працуе.я певень на врі і з чым я працаваў. дрэнныя трэба отпаять пасля.![]()
Я хацеў прачытаць, але з певень 1260 версія clone мы гаворым... ты кажаш, што c'? я ў спісе аўтамабіляў на абраны вамі c'? ? варта паспрабаваць ці лепш адмовіцца ад ўбачыў, што мой не ? арыгінал.....