Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591

карту Audi A6 2.5 tdi 180 л.с. помпа ротарны

Прывітанне ўсім, я атрымліваю вар'ят, з гэтага аўтамабіля, кліент мне на дзверы карту фітнес-трэнер, разгрузкі, я магу паспрабаваць карту, зробленыя мной, заўседы прыкладаецца, але машына не мяняе дастаўкі, я заяўляю, машына з рухавіком перарабіў, пасля таго, як пару дзен таму за межамі помпа для дызельнага паліва, ніколі не мяняецца 300000km быў гараж на рухавік перарабіў, сення я вяртаюся, давайце яшчэ тэстаў, але машына бярэ толькі трохі хуткасць на нізкіх і сцены пасля 3000 абаротаў, нагрузка карту на врі і машына ідзе, ледзь менш, ніжэй 2000 абаротаў, але ідзе значна лепш, вышэй 2000 абаротаў nettamenglio у tuttwe і на іншых картах, я заяўляю, што трэнер, які зрабіў першую карту ? таксама досыць папулярным у нас.

я прашу дапамогі, таму што я не ведаю, куды біцца галавой, oc рынак працы, але я не знайшоў pocoe нічога на гэты рухавік, ecu ? адзін edc15 P

Джо зрабіў smepre іншы audi помпы, стары 1.9 110cv ? выходзіць што ? каханне, але гэта проста не магу яе пайсці
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    па-мойму, не ? праблема карту....
    калі машыны ? мертвая ўніз таксама з картай усходняй... праблема можа быць у тым, што які-небудзь геній, які зрабіў рухавік, калі ўсталяваныя кантактныя фарсунак падумаў добра, вы spazzolarli, каб добра іх мантаваць....вынікolverizzatori забітыя і, такім чынам, не атрымлівае дызельнае паліва ў камеры згарання....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    не зрабілі дыягностыку? пу? быць расходомер паветра........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    з карты мод да 2000 абаротаў ? больш рэактыўнай, але потым сцены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ен у майстэрні, побач з інструментам bosch, але аказваецца ўсе ок, я спрабаваў 2 карты, я зрабіў, змяніўшы толькі абмежавальнікі крутоўнага моманту і павелічэння дызель і турба, але ен не хоча ведаць, ісці, сцяна ўверх, ад золата мы кажам, што на нізкіх ідзе крыху менш, не зусім мертвая, але потым ад 2000 абаротаў ідзе на што ? бомба, як і павінна ісці, я ніколі не працаваў з асноўнымі помпы, uadi 3-я, то ідзе па-буйному, але тут, не ведаючы карты, я проста не ведаю, калі ? праблема карту,м, што вы кажаце мне, манро, абедзве карты, так і мая, што трэнер павінен быць prestazionalmente вышэй, чым на врі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    паспрабуйце карту з авансаў акцыі...
    пу? быць, што pompista, хто гуляў у "p"? з рэгістрацыі саленоід каманды авансаў помпа....
    і цяпер ен можа быць ужо загадзя? затым у карту c'? яшчэ рана, і таму адчуваеце сябе сценамі...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я таксама думаў, тое, што, будучы помпы, як gesticce экю авансы, зараз не я адкрыў рухавік, але фарсунак кіруецца ад ecu? на адкрыцці я маю на ўвазе, таму што на многіх помпы старыя кантакты адкрываліся з сілы інэрцыі, дызельнага помпы, праз contromolla pretarata, шчыра кажучы, не ведаю, калі на самай справе на гэты рухавік загадзя, і колькасць дызельнага паліва, апрацоўваюцца толькі ад помпы або ад iniettrori elettropilotati

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    на самай справе, калі я адкрыў карту і звярнуў увагу на форму крывой, і як ен зменены ?2mappatore"ці крыва нос, дасягненняў, а так не, я ніколі не бачыў, зменены або сказаў, але я кажу ? вельмі вядомы ва ўсей умбрыі, будзе ведаць, што таму, probabilmetnte быў няправы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ок, лічыце, альфа -, ўжо, што я бачу, вы дасведчаны, я б знайшоў, як паглядзець з карты яшчэ абмежавальнікі крутоўнага моманту furoi драйвера, карысныя або я прытрымліваюся толькі 3 драйвера ecm?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Абмяняліся антычныя для ін'екцый...c'? зрабіць страты

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы